Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu
  • LÄS SAMMANFATTNINGEN FRÅN UPPSTARTSTRÄFFEN DEN 29 APRIL

Söndagshäng

Söndagshäng höst15

Söndagshäng på TeaterVerket är en lekplats för kreativitet och umgänge utan krav på prestation. Här får du möjlighet att bolla idéer, prova olika kreativa aktiviteter och träffa nya människor. Allt inom scenkonst (och lite till) faller inom ramarna.

Nästa tillfälle: Är i nuläget inte planlagt, någon/några som kan vara med och samordna behövs. Tycker du Söndagshäng låter skoj och kan tänka dig att dra lite i trådarna för att det ska bli av på nytt? Hör av dig på moa(a)teaterverket.se så hjälps vi åt!

Plats: våra replokaler på Playhouse Teater, Drottninggatan 71 // Olof Palmes Gata 20.  

Varje tillfälle som genomförts hittills har följt samma övergripande struktur:
• Gemensam uppvärmning/teaterövningar
• Genomgång av dagens föreslagna aktiviteter
• Pass 1: Uppdelning i smågrupper som gör olika aktiviteter
• Gemensam fikapaus
• Pass 2: Nya smågrupper och nya aktiviteter eller fortsätta på samma

Aktiviteterna har varit till exempel  teaterövningar, manusläsning, improvisationsteater, sång, musik, dans, spåna på pjäsidéer, skapa en 5-minuterspjäs eller testa att regissera en scen.

Vilka aktiviteter som genomförs beror på vad vi spontant bestämmer på plats. Upplägget bygger på att några av deltagarna föreslår aktiviteter, så dina egna förslag och idéer är hjärtligt välkomna. Det behöver inte vara något avancerat och superplanerat du har på gång - har du bara en första idé så hjälps vi åt att förverkliga den. Söndagshäng är till för att testa idéer.

Söndagshänget riktar sig i första hand till medlemmar och andra aktiva inom TeaterVerket med tanken att vara ett sammanhang där medlemmar/aktiva enkelt kan träffas, hänga och arbeta kreativt inom "lagom" fasta ramar. Du kan delta genom att föreslå/leda en aktivitet, delta på en eller flera aktiviteter, eller bara hänga i caféet och snacka med folk om du inte är sugen på någon av aktiviteterna.