fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Closer

 Eyes 1230 4611x

Föreställningarna som var inplanerade hösten 2020 har flyttats fram till 2021, du ser aktuella datum nedan. Hade du köpt biljetter till 2020 får du ett mail från Kulturbiljetter med möjlighet att boka om till de nya datumen. Har du frågor kontakta Kulturbiljetters kundtjänst 

bokabiljetterlogga lågupplöst rev 9.1 

 Det är 90-tal och London är en kokande kittel av britpop, droger, flyktiga relationer och framtidstro. Alice är en ung kvinna i London som har för vana att inte se sig för när hon korsar en gata. Efter att blivit påkörd av en taxi räddas hon av charmören och wannabe författaren Dan och de inleder en stormig romans. Dans oförmåga till närhet får honom dock att göra saker som sätter allas relationer i gungning som kulorna i en Newton vagga. Den sexmissbrukande läkaren Larry nättrollas av Dan vilket resulterar i att Larry startar en relation med Dans hemliga förälskelse, den framgångsrika hippa fotografen Anna. Closer är ett drama om relationer, sårbarhet, svek och lögner och att våga knyta an till någon annan trots det bagage man bär med sig.

Av: Patrick Marber
Översättning: Tomas Nilsson
Regi: Johan Karlsson

Skådespelare:
Ella Ganslandt
Johannes Stenmarck
Louise Wiberg
Henrik Andersson

Foto/Producent/Scenografi/Ljud och Musik/Teknik: Johan Karlsson

Ljus: Christina Kamma

Spelas på Teaterverket Svea - Stora Scenen
Adress: Sveavägen 114

Speldatum:
5 mars kl 19
6 mars kl 19
7 mars kl 19
12 mars kl 19
13 mars kl 19

Spellängd: 90 minuter

Uppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, har vi begränsat publikmängden till 50 personer / föreställning. Det är hälften av plasterna i salongen. Detta bidrar till ett ökat avstånd mellan publiken i salongen samt en mindre mängd människor i rörelse i lokalen.

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett.

bokabiljetter  logga lågupplöst rev 9.1