fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Danny and the deep blue sea

Ny Danny Hemsida

Föreställningarna kommer att flyttas fram till våren 2021, nya speldatum publiceras inom kort. Du som redan köpt biljett kommer att få mail från Kulturbiljetter med möjlighet att boka om till de nya datumen eller boka av dina biljetter och få återbetalning. 

bokabiljetter2beskuren     logga lågupplöst rev 9.1

It is late at night in the belly of the Bronx, New York, when Roberta and Danny auspiciously meet in a dingy and empty bar, each seeking out peace and quiet. Both uneasy and defensive, their attempts at conversation are jilted early on by verbal sparring and threats, but something about their connection lights a spark in both anguished humans.

Manus: John Patrick Shanley

Regi: Benjamin Dizdarević

Skådespelare:
Alex Antić som Danny
Louie Stensdotter Åkesson som Roberta

Koreograf: Ida Laitila Raftewold

Ljud & Ljus: John Forsberg

Spelas på Teaterverket Svea - Stora Scenen
Adress: Sveavägen 114

Spelas:
28 maj Kl 19 - Premiär!
29 maj Kl 19
30 maj Kl 19
4 juni Kl 19
5 juni Kl 19

Spellängd: 90 minuter

Föreställningen spelas på engelska och produceras i samarbete med ABF Stockholm.

Förlag: ATRs förlag, Västerås

Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, har vi begränsat publikmängden till 50 personer / föreställning. Det är hälften av plasterna i salongen. Detta bidrar till ett ökat avstånd mellan publiken i salongen samt en mindre mängd människor i rörelse i lokalen.

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett.

bokabiljetter2beskuren     logga lågupplöst rev 9.1