fbpx
Logo

Gudrin

 Gudrin Hemsidan

Just nu ses möjligheten över för att flytta fram förställningen till början av 2021. Har du redan köpt biljetter kommer du att meddelas av Kulturbiljetter med information om eventuella nya föreställningsdatum alt. möjligheten till återköp av biljetter. Har du frågor kontakta Kulturbiljetters kundtjänst.

bokabiljetter  logga lågupplöst rev 9.1

Gudrin är en pjäs om förståelse och om insikten om att kanske inte alltid ha rätt. Att hela din värld egentligen kanske bara är en dröm, en teaterpjäs, ett spel. Men för teaterkaraktärerna själva är fiktionen verkligare än verkligheten när deras tillvaro hotas av okända och kanske även onda krafter.

I den här världen utmanas rättvisan när kvinnorna, under ledning av självaste Pallas Athena, ska göra upp med det förtryck de mött, genom att fånga mannen Johan, för att ge honom ett andra uppvaknande.

Manus: Ulf Nygren
Bearbetning: Vår Maria Granados-Langeland & Ensemblen
Regi: Vår Maria Granados-Langeland

På scenen:
Gudrin - Elin Löfman
Johan - Joakim Sillrèn
Lilla My - Sofia Långdahl
Mollie - Sanne Boström
Mommo - Sirilinn Fri

Produktion:
Koreografi & Ljud - Solina Magnusson
Ljus & Ljud: Gabriel Turner Lycke
Kostym: Oda Homlong Scenografi
Producent: Rickard Sandberg
Kostymassistent: Alma Bencivenni
Kostymassistent: Kajsa Samuelsson

Spelas på Teaterverket Svea - Stora Scenen
Adress: Sveavägen 114

Spelas:
11 februari kl 19
13 februari kl 19
14 februari kl 19

Spellängd:  2 timmar inkl paus.

Uppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, har vi begränsat publikmängden till 50 personer / föreställning. Det är hälften av plasterna i salongen. Detta bidrar till ett ökat avstånd mellan publiken i salongen samt en mindre mängd människor i rörelse i lokalen.

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett.

 

bokabiljetter  logga lågupplöst rev 9.1

TeaterVerket, Västmannagatan 54, 113 25 Stockholm