fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Hello and Goodbye

 Hello and goodbye hemsidan

 bokabiljetter  logga lågupplöst rev 9.1

Handlar om ett fängslande möte mellan en bror och syster Johnny och Hester och deras förhållande med sin mor och far som utspelar sig i den fattiga delen av författaren, Athol Fugards hemstad, Port Elizabeth. En av hans tidigaste pjäser. Pjäsen handlar lika mycket om Athols tidiga liv och erfarenhet samt den brutala politiska verkligheten i fattigdom och apartheid i Sydafrika.

Athol Fugard föddes i Middelburg, Sydafrika 1932. Han beskriver sig själv som en afrikansk som skriver på engelska. Fugard påbörjade Universitetet i Kapstaden men hoppade av strax före tentorna för att lifta genom Afrika. Han blev sedan en däckshand på ett skepp och seglade världen över.

Fugard säger själv "mitt verkliga territorium som dramatiker är en värld av hemligheter med sin kraftfulla effekt på mänskligt beteende och traumat av deras uppenbarelse".

Regi: Bijan Mirnikjoo

I rollerna:
Hester - Isabelle Pedone
Johnny - Jörgen Bengtsson

Ljus: Christina Kamma

Spelas på Teaterverket Västman
Adress: Västmannagatan 54

Spelas:
Fredag 12 nov kl 19.00
Lördag 13 nov kl 19.00
Torsdag 18 nov kl 19.00
Lördag 20 nov kl 19.00

Spellängd: 2 timmar och 20 minuter. 

Uppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

--

Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, anpassar vi kontinuerligt antalet släppta biljetter och publik på plats efter de gränser och rekommendationer som myndigheterna beslutar om.

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig till Kulturbiljetter för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett.

bokabiljetter  logga lågupplöst rev 9.1