Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Bli medlem i TeaterVerket

Att bli medlem i TeaterVerkets ekonomiska förening kostar 1000:- per kalenderår (1 januari till 31 december). Föreningen drivs ideellt och det är medlemmarna själva som väljer hur deras förening ska se ut. Med hjälp av styrelsen och verksamhetsledaren struktureras och administreras föreningens helhet, men det är var och en av medlemmarna som skapar kulturen både på och utanför scenen, tillsammans. 

Alla är välkomna att bli medlemmar i TeaterVerket, det spelar ingen roll om du har sysslat med teater tidigare eller inte, utan istället är det viktigaste att du är pigg på att bli en delaktig och engagerad medlem – både i och utanför den produktion du deltar i.

Som medlem får du bland annat möjlighet att sätta upp föreställningar, gå kurser gratis eller till rabatterade priser och se alla TeaterVerkets föreställningar gratis. För den som ska skådspela i eller regissera en uppsättning hos oss är det obligatoriskt att bli medlem.

Är du intresserad av att gästspela på TeaterVerket eller vill du som tidigare medlem förnya ditt medlemskap för i år? Kontakta moa(a)teaterverket.se. 

Så här gör du för att bli medlem första gången! (Förnya ditt medlemskap = steg 3 & 4.) 


Steg 1: Fyll i intresseanmälan

Börja med att fylla i en intresseanmälan. Därigenom blir du inbjuden till infomöte.

Steg 2: Infomöte

Genom din intresseanmälan blir du tillagd på intressentlistan. Personerna på listan blir inbjudna till infomöte som äger rum ca en gång i månaden. Här hittar du datum för kommande infomöten.

På infomötet berättar vi mer om hur verksamheten och medlemskapet fungerar - vad du får tillgång till som medlem, vad som förväntas av dig, vad som är på gång framöver osv. Alla föreningar och friteatrar fungerar olika och det är viktigt att du får veta hur just Teaterverket fungerar, så du kan ta ställning till om vi är rätt ställe för dig. Därför är det obligatoriskt att gå på ett infomöte, innan du kan bli medlem.

När du väl har varit medlem ett år, kan du nästa år förnya ditt medlemskap utan att gå på nytt infomöte. Då går du direkt på steg 3! :) 

Steg 3: Medlemsansökan

Om du på infomötet upplever att Teaterverket är föreningen för dig fyller du i en medlemsansökan - du får en länk till medlemsansökan mailad till dig direkt efter infomötet. Där uppger du information som föreningen behöver ha i sitt medlemsregister och uppgifter om vad du är intresserad av att göra under ditt medlemskap.

Som återkommande medlem behöver du fylla i en ny medlemsansökan vid starten av varje medlemsår, för att uppdatera t ex datum för städdagar och se till att dina kontaktuppgifter osv hålls aktuella i medlemsregistret. Vill du förnya ditt medlemskap för i år? Maila Moa Åström, moa(a)teaterverket.se, och meddela detta, så får du en länk per mail. 

Steg 4: Betala medlemsavgiften

Medlemsskap i TeaterVerket för ett kalenderår kostar 1000 kr första året du blir medlem. Förnyar du sen ditt medlemskap nästföljande år kostar det 900 kr. Så snart du har fyllt i medlemsansökan får du bankgironumret mailat till dig, för inbetalning av medlemsavgiften. 

Steg 5: Välkommen in i föreningen!

När ansökan och avgift har skickats in är du till och med 31 december innevarande år en del av Stockholms mest professionella amatörteaterförening!

Här kan du fylla i intresseanmälan!