Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Drop-in-impro på onsdagar

På onsdagar kl 17.30 (med nystart i januari 2018) kan du komma på en timmes drop-in-impro på TeaterVerket!

Onsdag 29 november blir det inte någon drop-in och vi tar nu uppehåll för denna aktivitet fram till nyår. Från januari blir det nya tillfällen, vi uppdaterar snart här med info och startdatum. 

Birthe Andersson, erfaren teaterpedagog och en av TeaterVerkets medlemmar, leder timmen. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av improvisationsteater för att delta och du måste inte vara medlem i Teaterverket, alla är välkomna! Vi vill hålla det så enkelt och öppet som möjligt - du kan föranmäla att du kommer genom att maila till moa(a)teaterverket.se eller sms:a på 0704403654, men det går också utmärkt att bara droppa in spontant utan föranmälan. 

PLATS: Samling utanför Olof Palmes Gata 20, kl 17.30 (Birthe möter upp där och visar vägen in). 

TID: 17.30-18.30 varje onsdag. Just nu (29 nov och resten av 2017) är det dock uppehåll, nya tillfällen kommer från januari!  

När det någon enstaka gång blir inställt läggs denna info upp här på hemsidan och/eller på Teaterverkets Facebook-sida och så sätter vi en lapp på dörren. 

OBS: Viktigt att vara där i tid till 17.30 så att du kan haka på och bli insläppt (låsta dörrar på vägen in till replokalen).

Varmt välkommen!