Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Nyfiken på oss? Välkommen på infomöte!

Är du nyfiken på vad TeaterVerket är för något? Kanske är det föreningen för dig? Kom på ett av våra infomöten så får du veta mer! Mötet tar ca en timme, alla datum och tider hittar du nedan.

Fyll gärna i en intresseanmälan också, så skickar vi dig en påminnelse någon vecka innan nästkommande infomöte.

På Infomötet tas en massa matnyttiga saker upp kring hur TeaterVerkets verksamhet bedrivs och vad ett medlemskap innebär. Att delta på ett infomöte är obligatoriskt för alla som vill bli medlemmar i TeaterVerket. Du kan också läsa mer om medlemskapet här. 

Vi har infomöten återkommande, ca en gång i månaden. OBS: plats och tid varierar något, se info för respektive datum!

Sista infomötet våren 2017: Lördag 10 juni kl 11.30, Västmannagatan 54. Sen har vi uppehåll i juli och återkommer från augusti med nya infomöten. 

Under hösten 2017 kan du komma på infomöte:

Tor 17 augusti kl 18.00, Drottninggatan 71
Mån 11 september kl 18.15, Västmannagatan 54
Lör 21 oktober kl 13.00Västmannagatan 54
Tor 16 november kl 18.00, Drottninggatan 71
Mån 11 december kl 18.00Drottninggatan 71

Planerar du att komma får du gärna meddela det på moa(a)teaterverket.se. Men det går också bra att bara dyka upp utan föranmälan. Observera de två olika adresserna, på Västmannagatan 54 vid Odenplan står det Teaterverket ovanför dörren - en svart dörr mellan restaurangen och Olympiateaterns entré. På Drottninggatan 71 går du in genom huvudentrén till Playhouse Teater och vidare en trappa ned till Teaterverkets lokaler (vi möter upp vid entrén och visar vägen). Mötet håller på ca en timme.

Varmt välkommen!