fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Fokus skådespeleri 28 oktober

Denna kväll har vi att ett samtal om skådespelaryrket tillsammans med Antonio Tengroth, Jessica Liedberg och Louise Ryme. 

NÄR: 28/10 kl. 19-20.30

VAR: Teaterverkets Svea, stora scenen, Sveavägen 114 vid Odenplan. 

ANTAL PLATSER: 45 stycken

ANMÄLAN: Klicka på denna länk för att anmäla dig

NB! Det tillkommer en "no show" avgift på 150 kr för den som anmält sig utan att komma.
Vid avanmälan kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 24 h innan eventet.

⚠️ Coronarestriktioner: Om du har symtom på förkylning/influensa/luftvägsinfektion ska du stanna hemma!
Kontakta Fanny för att göra en avanmälan. Ingen "no show avgift" tillkommer vid sjukdom. 

OM DELTAGARNA

Antonio Tengroth
Hans skådespelarkarriär tog sin början via musikalteatern och estetiska programmet Tibble gymnasium. Han studerade där efter vidare på Millennium Performing Arts Scholes musikalutbildning i London och American Academy of Dramatic Arts i New York. Antonio har medverkat i musikaler och shower som Carmen Jones på West End i London, The Snowman UK turné, Chicago i Tromsö och Grease i Oslo Spektrum. West Side Story i Uppsala, teaterföreställningen Avgång 23:11, SVT:s succéserie Vår Tid är Nu, Maria Wern, Den döende Detektiven, Welcome to Sweden m.m. När Antonio inte frilansar producerar han egna projekt, samt undervisar i Meisnerteknik vid Calle Flygare Teaterskola.

Jessica Liedberg 
Hon gick Teaterhögskola i Stockholm 1989-92, har arbetat som skådespelare i över 25 år och bl a. medverkat i många produktioner på Stockholms Stadsteater och några på Dramaten. Hon var med i Lukas Moodyssons film Tillsammans, och har medverkat en del både i film och på tv. Senast i Gråzon och Stockholm Rekviem. Hon har gjort radioteater och dubbat lite film. Förra hösten spelade hon i GränsfallPlayhouse, och gjorde ett inhopp i en uppsättning av Den inbillade sjukeMaxim. Just nu, i dessa corona tider, läser hon in ljudböcker.

Louise Ryme
Hon är utbildad vid Teaterhögskolan i Luleå och i film på StDh. Hon är verksam inom teater, tv & film och som inläsare. Louise har bl.a. varit engagerad vid Östgötateatern, Uppsala och Helsingborgs Stadsteater. På Playhouse teater har hon medverkat i Längtan och i aktuella Prydh. På tv och film har hon bl.a. synts i Jordskott 1&2 (SVT), Syrror och Beck- utan uppsåt (TV4), Advokaten 2 (Viaplay), sin egen producerade kortfilm Väntan, Miraklet i Viskan och Guldbaggenominerade filmen Sune - Best man. Framöver kommer Louise att vara aktuell i Årets svenskUppsala Stadsteater och i kommande avsnitt av Helt PerfektKanal 5 och i Morden i SandhamnC more.

Arrangemanget produceras i samarbete med ABF Stockholm.