Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

GRUNDKURS I SKÅDESPELERI

Seijaskurs hemsidebild

Med start den 5 september erbjuder vi under tolv torsdagskvällar en kostnadsfri grundkurs i skådespeleri under ledning av Teaterverket-medlemmen Seija Själander. Seija har nyligen blivit färdig med sin utbildning till dramapedagog och vill med denna kurs pröva sina nya kunskaper! Som deltagare får du möjlighet att utforska ditt eget skådespeleri, att hitta olika ingångar i roller och gestaltningar. En lekfull och prestigelös grundkurs där ett gemensamt utforskande står i centrum!

Kursen är på nybörjarnivå, du behöver alltså inte ha några särskilda förkunskaper.

Seija Själander har gjort flertalet teateruppsättningar på Teaterverket och i andra sammanhang, både som skådespelare och regissör. Hon har varit medlem i Teaterverket sedan 2014 och här hos oss bland annat regisserat uppsättningarna En Liten Slant och Drottning K.

VAR OCH NÄR?

I Teaterverkets lokaler på Playhouse Teater, Drottninggatan 71.

Varje torsdagskväll kl 18-21 från 5 september till och med 28 november. Uppehåll 31 okt (höstlov).
Det går inte att anmäla sig endast till enskilda tillfällen, kursen är en helhet och du bör kunna delta i princip samtliga kurstillfällen.


VILLKOR & ANMÄLAN

Medlemmar i Teaterverket har förtur till plats på kursen, vid anmälan senast 15 augusti. Du som inte är medlem i Teaterverket kan anmäla intresse och därmed ställa dig på väntelista, efter 15 augusti ges kvarvarande platser i turordning till dem på väntelistan. 

Att delta på kursen är kostnadsfritt, dock tas en avgift ut vid sen anmälan/frånvaro:

Anmälan till kursen är bindande och avanmälan kan ske utan kostnad senast 15 augusti. Vid senare avanmälan eller utebliven närvaro tas en avgift på 500 kr ut. För dig som redan är medlem i Teaterverket, eller blir medlem i samband med din kursanmälan, gäller detta direkt från att du skickar in din kursanmälan.

För dig som inte är medlem och ställer dig på väntelista: om platser blir över kommer du efter den 15 augusti att erbjudas en plats som du då kan tacka ja eller nej till. Tackar du då ja är din anmälan därefter bindande enligt ovan. Det är alltså inte bindande att ställa dig på väntelista.

Dessa villkor syftar helt enkelt till att undvika att bokade kursplatser inte utnyttjas. När du anmäler dig till kursen ska du veta säkert att du kan och vill delta. Eventuell avanmälan ska ske skriftligen till moa(a)teaterverket.se.

Om du överväger att bli medlem i Teaterverket innan du anmäler dig, och därmed få förtur till kursen, kan du läsa mer om medlemskapet här.

Max antal deltagare: 12

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL KURSEN

FRÅGOR OM KURSEN?
Kontakta Moa Åström eller Fanny Wahlqvist på Teaterverket:
moa(a)teaterverket.se eller 0704403654
fanny(a)teaterverket.se eller 0739401848