Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Röstkurs med Ulrik Barfod 4-7 april

I samarbete med AD LIB kan vi den 4-7 april erbjuda plats till rabatterat pris för Teaterverket-medlemmar på en workshop i röstarbete med Ulrik Barfod. Detta är en bra workshop för både skådespelare och sångare som vill känna in och äga sin röst. Ulrik Barfod är föreläsare och medlem av Roy Hart Theatre och håller workshops runtom i världen. Fram till 25 mars finns de sista fyra deltagarplatserna reserverade för Teaterverket-medlemmar, först till kvarn!

Vad är mitt uttryck, vad vill jag skapa med kropp och röst? Varifrån kommer min röst, hur kan min röst växa? Skulle du vilja öppna upp din röst så att den kan utvecklas till något som du kanske inte visste att den kan bli? Vill du undersöka hur du kan ge din kropp och röst möjlighet att komma till sin rätt; att bli starka delar i ditt konstnärliga uttryck?

Om du tycker de här frågorna låter spännande så är denna workshop rätt för dig! Ingen särskild förkunskap krävs för att kunna delta. 

Ulrik Barfods arbetssätt hjälper dig att undersöka djup och omfång i din röst, att få ner rösten i kroppen, att äga den och bli vän med den.

Avgift & anmälan

Workshopen pågår fyra heldagar, 4-7 april kl 10-16. Du kan välja att delta alla fyra dagar, eller välja att delta två dagar.

Två dagars deltagande kostar för Teaterverket-medlemmar 500 kr (ordinarie pris 2000 kr).
Fyra dagars deltagande kostar för Teaterverket-medlemmar 2500 kr (ordinarie pris 4000 kr).

Dessa priser gäller för dig som är betalande medlem i Teaterverket 2018. De sista fyra kursplatserna hålls reserverade för Teaterverket-medlemmar till och med 25 mars.

För att anmäla dig eller få mer info, hör av dig till Catrin Eggers: catrin.eggers(a)gmail.com eller 0709991582. 

Om Ulrik Barfod

Sedan 1999 har Ulrik undervisat i många länder i Europa. Han är auktoriserad föreläsare och medlem av Roy Hart Theatre, som har sitt centrum i södra Frankrike, där Ulrik också bor och arbetar som skådespelare, sångare och lärare. Han har också en bakgrund från Institutet för musikvetenskap i Århus.