Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scenfredag

scenfredag

Scenfredag på TeaterVerket anordnas den sista fredagen varje månad, med uppehåll under sommaren. Hit är alla varmt välkomna att titta förbi, såväl TeaterVerket-medlemmar som deras vänner och andra nyfikna! Våra Scenfredagar bjuder på mingel, möten, människor, kultur, scenframträdanden och allmän trivsel!

Dörrarna öppnas kl 19, ca kl 20 drar programmet på scenen igång. 

Är du intresserad av att framträda på en kommande Scenfredag så kontakta Johan Blomberg på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Experimentella och spontana inslag uppmuntras, fritt fram att testa ett pågående arbete inför publik! Du kan framföra en scen, en monolog, spela några låtar, dansa, läsa poesi eller något helt annat – allt är välkommet.

Tid: kl 19-22, en fredag varje månad 
Scenfredagar under våren 2020:  7 februari, 6 mars, 3 april, 1 maj, 5 juni

Plats: På TeaterVerket, Västmannagatan 54, nära Odenplan

NB!
SCENFREDAG DEN 1 MAJ ARRANGERAS DIGITALT VIA ZOOM

Scenfredags crew leder och sänder kvällen från västmannagatan. Det kommer att bjudas på lite spektakel från scen. Övriga som deltar med uppträdanden eller som publik kan ansluta sig med dator/mobil hemifrån via länk.

Det kommer att vara minst lika spännande och roligt som alltid att ta del av Scenfredags öppna scen och varma publik. Alla slags upptåg: drama, komedi, musik, poesi, dans, svärdslukning, performance välkomnas!

Vill du uppträda under kvällen, gör gärna en föranmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Scenfredag ägerrum på fredag den 1 maj
Från kl 19:00 är det 'förmingel' och 20:00 tutar programmet igång

LOGGA IN VIA LÄNK: https://zoom.us/j/99075295338

FÖLJ SCENFREDAG PÅ FACEBOOK

Planerar du att komma på Scenfredag får du gärna tacka ja i aktuellt evenemang på Facebook, men det går också bra att dyka upp spontant i mån av plats. Fritt inträde, du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att komma, alla är välkomna!

Arrangemangen produceras av Teaterverket i samarbete med ABF Stockholm.