Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scenfredag

Slide hemsida scenfredag

Scenfredag på TeaterVerket anordnas den sista fredagen varje månad, med uppehåll under sommaren. Hit är alla varmt välkomna att titta förbi, såväl TeaterVerket-medlemmar som deras vänner och andra nyfikna! Våra Scenfredagar bjuder på mingel, möten, människor, kultur, scenframträdanden och allmän trivsel!

Dörrarna öppnas kl 19, ca kl 20 drar programmet på scenen igång. 

Är du intresserad av att framträda på en kommande Scenfredag så kontakta Johan Karlsson på johan(a)fred.nu eller Vincent Saldell på vincent.saldell(a)gmail.com. Experimentella och spontana inslag uppmuntras, fritt fram att testa ett pågående arbete inför publik! Du kan framföra en scen, en monolog, spela några låtar, dansa, läsa poesi eller något helt annat – allt är välkommet.

Tid: kl 19-22, en fredag varje månad 
Scenfredagar under våren 2019: 
1 februari, 1 mars, 5 april, 3 maj, 7 juni
Plats: På TeaterVerket, Västmannagatan 54, nära Odenplan

Mer info om Scenfredag, vilka som framträder osv läggs upp i Facebookeventet för respektive tillfälle, under Teaterverkets Facebooksida. Gilla gärna vår sida om du vill få uppdateringar kring Scenfredag och annat som händer!

Planerar du att komma på Scenfredag får du gärna tacka ja i aktuellt evenemang på Facebook, men det går också bra att dyka upp spontant i mån av plats. Fritt inträde, du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att komma, alla är välkomna!