fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scenfredag

scenfredag

Scenfredag på Teaterverket anordnas den första fredagen i månaden, med uppehåll under sommaren. Hit är alla varmt välkomna att titta förbi, såväl Teaterverket-medlemmar som deras vänner och andra nyfikna! Våra Scenfredagar bjuder på mingel, möten, människor, kultur, scenframträdanden och allmän trivsel!

Just nu sker Scenfredag ibland på plats med begränsad mängd deltagare om läget så tillåter, annars träffas vi istället online! 

Är du intresserad av att framträda på en kommande Scenfredag så kontakta Johan Blomberg på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Experimentella och spontana inslag uppmuntras, fritt fram att testa ett pågående arbete inför publik! Du kan framföra en scen, en monolog, spela några låtar, dansa, läsa poesi eller något helt annat – allt är välkommet.

Scenfredagar under våren 2022:  4 februari, 4 mars, 1 april,  6 maj, 3 juni

Plats: antingen online eller på Teaterverket Västman, Västmannagatan 54, nära Odenplan

Mer info om Scenfredag, kommande tillfällen, kontakt osv:

www.scenfredag.se

FÖLJ SCENFREDAG PÅ FACEBOOK

Planerar du att komma på Scenfredag får du gärna tacka ja i aktuellt evenemang på Facebook, men det går också bra att dyka upp spontant i mån av plats. Fritt inträde, du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att komma, alla är välkomna!

Arrangemangen produceras av Teaterverket i samarbete med ABF Stockholm.