fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scenfredag

scenfredag

Scenfredag på Teaterverket anordnas den första fredagen varje månad, med uppehåll under sommaren. Hit är alla varmt välkomna att titta förbi, såväl TeaterVerket-medlemmar som deras vänner och andra nyfikna! Våra Scenfredagar bjuder på mingel, möten, människor, kultur, scenframträdanden och allmän trivsel!

Dörrarna öppnas kl 19, ca kl 20 drar programmet på scenen igång. 

Är du intresserad av att framträda på en kommande Scenfredag så kontakta Johan Blomberg på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Experimentella och spontana inslag uppmuntras, fritt fram att testa ett pågående arbete inför publik! Du kan framföra en scen, en monolog, spela några låtar, dansa, läsa poesi eller något helt annat – allt är välkommet.

Tid: kl 19-22, en fredag varje månad 
Scenfredagar under hösten 2020:  2 oktober, 6 november, 4 december

Plats: På TeaterVerket Västman, Västmannagatan 54, nära Odenplan

Med anledning av Corona är Scenfredag nu mer exklusivt med ett tryggt max-antal på 16 personer och därav be alla som vill vara med maila en föranmälan för att bli uppskrivna på gästlistan - och då formatet som vanligt är »öppen scen« så får man självklart förtur om man vill uppträda under kvällen. Skicka en föranmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni vill vara med och skriv gärna om du/ni dessutom vill uppträda på scen under kvällen + hur många ni i så fall blir.

FÖLJ SCENFREDAG PÅ FACEBOOK

Planerar du att komma på Scenfredag får du gärna tacka ja i aktuellt evenemang på Facebook, men det går också bra att dyka upp spontant i mån av plats. Fritt inträde, du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att komma, alla är välkomna!

Arrangemangen produceras av Teaterverket i samarbete med ABF Stockholm.