Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Uppstartsträff för nya produktioner 29/4 18.30 2020

Bild Hemsidan Uppstart 1 2020

Till våra uppstartsträffar välkomnar vi alla som är sugna på att på något vis medverka i en kommande produktion/grupp på Teaterverket - scenografer, skådespelare, dramatiker/författare, kostymörer, regissörer, sminkörer, rekvisitamakare, ljus- och ljudtekniker - you name it! 

Mötet är tänkt att bli en första kontakt mellan dem som har idéer på en produktion de vill genomföra eller en grupp de vill starta, och dem som vill hitta i en blivande produktion/grupp att medverka i. Det kommer handla om nya produktioner med sikte på premiär under vintern 2020 eller våren 2021, alternativt under 2020. Även idéer som inte siktar på föreställningar är välkomna - nya projekt eller grupper där fokus ligger t ex på egen utveckling och träning, en manusskrivargrupp, eller nåt helt annat. Alla initiativ kring teater och scenkonst är välkomna!

UPPDATERING ANG. RÅDANDE CORONALÄGE:
Uppstartsträffen kommer att genomföras online via videoverktyget Zoom. 
Det blir ett kortare möte med fokus på enbart presentationer ifrån initiativtagare till nya projekt. Efter att alla idéer presenterats kommer mötet att avslutas. Information med kontaktuppgiter skickas sedan ut till alla mötets anmälda deltagare.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL UPPSTARTSTRÄFFEN 

Tid: Onsdagen den 29 april kl 18.30-20.30

Plats: Online via Zoom, logga in till mötet via denna länk

Allt konstnärligt arbete i Teaterverket sker på ideell basis. På våra återkommande infomöten berättar vi mer om hur TeaterVerkets verksamhet och medlemskapet fungerar. Att delta på ett infomöte är första steget för att kunna bli medlem. Datum för kommande infomöten hittar du här eller på vår Facebooksida.

Du behöver inte redan vara medlem i Teaterverket för att delta på uppstartsträffen. Ska du sedan medverka i en produktion eller grupp behöver du dock bli medlem. Mer info om medlemskap hittar du här.

Är du intresserad, men har inte möjlighet att närvara den 29/4? Detta kan du också ange i anmälningsformuläret, så återkommer vi till dig efter mötet med en uppdatering.

Varmt välkommen!

Pepp inför Uppstartsträffen 29 april

Välkommen på Uppstartsträff för nya produktioner och grupper 29 april! Har du en idé till en scenkonstproduktion eller vill du komma och nätverka för att skapa nya samarbeten? Anmäl dig via vår hemsida: https://teaterverket.se/kurser-event/uppstartstraeff-foer-nya-produktioner-grupper ⚠️Uppstartsträffen kommer att genomföras enligt plan, antingen på plats om det är rimligt, annars online. Vid beslut om onlinemöte kommer information med länk till video att uppdateras på denna sida.

Publicerat av Teaterverket Torsdag 2 april 2020