Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Uppstartsträff för nya produktioner 27/1 18.30 2020

Uppstartstraff Hemsidan

Till våra uppstartsträffar välkomnar vi alla som är sugna på att på något vis medverka i en kommande produktion/grupp på Teaterverket - scenografer, skådespelare, dramatiker/författare, kostymörer, regissörer, sminkörer, rekvisitamakare, ljus- och ljudtekniker - you name it! 

Mötet är tänkt att bli en första kontakt mellan dem som har idéer på en produktion de vill genomföra eller en grupp de vill starta, och dem som vill hitta i en blivande produktion/grupp att medverka i. Det kommer handla om nya produktioner med sikte på premiär under senvåren eller hösten 2019, alternativt under 2020. Även idéer som inte siktar på föreställningar är välkomna - nya projekt eller grupper där fokus ligger t ex på egen utveckling och träning, en manusskrivargrupp, eller nåt helt annat. Alla initiativ kring teater och scenkonst är välkomna!

I början av mötet presenteras de idéer som finns och därefter kommer vi bryta upp i mindre grupper där alla får möjlighet att prata med initiativtagaren/-arna till det/de projekt en tycker låter spännande.

Inga provspelningar görs under denna kväll, utan detta är främst ett tillfälle för initiativtagare och intresserade att få träffas och prata närmare om de idéer som finns. Det är sedan upp till varje person som initierat ett projekt att avgöra vad nästa steg blir - t ex en provspelning lite längre fram, eller enskilda möten med alla eller några som anmälde intresse under uppstartsmötet.

Allt konstnärligt arbete i Teaterverket sker på ideell basis. På våra återkommande infomöten berättar vi mer om hur TeaterVerkets verksamhet och medlemskapet fungerar. Att delta på ett infomöte är första steget för att kunna bli medlem. Datum för kommande infomöten hittar du här eller på vår Facebooksida.

Du behöver inte redan vara medlem i Teaterverket för att delta på uppstartsmötet. Ska du sedan medverka i en produktion eller grupp behöver du dock bli medlem. Mer info om medlemskap hittar du här.

Är du intresserad, men har inte möjlighet att närvara den 27/1? Detta kan du också ange i anmälningsformuläret, så återkommer vi till dig efter mötet med en uppdatering.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL UPPSTARTSTRÄFFEN 

Tid: Måndagen den 27 januari kl 18.30-20.30
Plats: Drottninggatan 71 A - Teaterverkets & Playhouse Teaters lokaler

Varmt välkommen!

Snart är det Uppstartsträff!

Måndagen den 29 april är det dags för Uppstartsträff! Hit kan du komma om du har en idé på ett teaterprojekt som du vill presentera eller om du bara är nyfiken på vad som är på gång på Teaterverket! Öppet för ALLA! https://bit.ly/2Ub49Gp

Posted by Teaterverket on Wednesday, April 3, 2019