fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Om att vara medlem i Teaterverket

Vill du skapa samarbeten inom scenkonst, utveckla nya idéer och kanske sätta upp din drömpjäs?
Då är Teaterverket föreningen för dig!

Alla är välkomna att bli medlemmar i Teaterverket, det spelar ingen roll om du är nybörjare, amatör eller semi-professionell, utan istället är det viktigaste att du är pigg på att bli en delaktig och engagerad medlem – både i och utanför den produktion du deltar i. För den som ska skådespela i eller regissera en uppsättning hos oss är det obligatoriskt att bli medlem.

Medlemskapet är individuellt och personligt. För att bli en Teaterverket-grupp, som t ex får spela föreställningar på vår scen och har förtur att boka reptider i lokalen vid Odenplan, behöver alla medverkande på scen + regissören/ledaren bli medlemmar i Teaterverket. Medlemskapet kostar 1000 kr (per medlem/person) första året, därefter 900 kr/år om du förnyar medlemskapet nästföljande år. Medlemskapet gäller för varje kalenderår d.v.s. fram till den 31/12 det året du blir medlem. 

VAD INGÅR I MEDLEMSKAPET?

  • Tillgång till scen + replokaler vid Odenplan och Hötorget

  • Stöd med marknadsföring

  • Hjälp med att söka rättigheter till pjäser och musik

  • Fri entré till Teaterverkets föreställningar

  • Stort nätverk av medlemmarna med olika bakgrund och kunskaper

  • Möjligheten att gå workshops och kurser gratis eller till rabatterade priser

TEATERVERKETS POLICY FÖR LIKABEHANDLING

Teaterverket ska vara en trygg plats för alla medlemmar och teaterbesökare. För att stärka detta budskap har vi tagit fram en policy gällande likabehandling och diskriminering. Denna policy har till syfte att medvetandegöra och ge riktlinjer till medarbetare, medlemmar och styrelse kring hur vi behandlar varandra i vår förening. Det är obligatoriskt för alla som går med i föreningen att ta del av policyn. 

LÄS VÅR POLICY HÄR