Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Sufflör sökes till Norén-repetitioner

Sufflör sökes!
Om du är nyfiken på att följa repetitionerna av Norén-pjäsen "Höst och Vinter" och samtidigt hjälpa skådespelarna med sufflering av den massiva textmängden så finns det möjlighet från december och framåt! 

Vi som repeterar är Camilla Rensgård, Moa Åström, Sven-Lennart Wirkander och Kerstin Berggren, under ledning av regissör JanOle Nordgaard.

Premiär 14/4 2018, sufflör sökes från första veckan i december fram till premiär. Vi repar 2 ggr i veckan (oftast tisdag- och torsdagskvällar) och önskvärt är att kunna vara med vid samtliga reptillfällen men antal gånger och vilka tidpunkter kan diskuteras.

För mer information kontakta JanOle Nordgaard, regissör:
njanole(a)hotmail.com

Produktionsidéer från vår uppstartsträff

Varmt tack till alla som kom på vår Uppstartsträff för nya produktioner den 7 september - vilken härlig kreativ energi och spännande idéer ni bjöd på!

En sammanfattning av det som presenterades under träffen hittar du här. I dokumentet finns också kontaktuppgifter till dem som presenterade idéer, så vill du anmäla intresse för någon av produktionerna är det bara att du hör av dig direkt till ansvarig person. För allmänna frågor om Teaterverket, medlemskap osv - kontakta Moa Åström på moa(a)teaterverket.se. 

OBS, uppdatering: Rollen i Drottning K har redan blivit tillsatt.

Har du själv en idé du skulle vilja starta ett projekt utifrån? Hör av dig till Moa så får du hjälp att komma vidare! 

Underkategorier