Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Nya produktionsidéer - läs om dem här!

Den 12 februari hade vi uppstartsträff för nya produktioner och grupper och ett helt gäng nya spännande idéer presenterades! Om du vill anmäla intresse för att medverka i någon av dem, hör av dig direkt till den person som presenterade idén - kontaktuppgifter hittar du i sammanfattningen från uppstartsträffen, KLICKA HÄR för att kika på den! 

Två av pjäserna som presenterades, skrivna av Zazza Kristensson, kan du också kika på här: 

En timme utan mig

Mitt mentala sjukhus

Sufflör sökes till Norén-repetitioner

Sufflör sökes!
Om du är nyfiken på att följa repetitionerna av Norén-pjäsen "Höst och Vinter" och samtidigt hjälpa skådespelarna med sufflering av den massiva textmängden så finns det möjlighet fram till april! 

Vi som repeterar är Camilla Rensgård, Moa Åström, Sven-Lennart Wirkander och Kerstin Berggren, under ledning av regissör JanOle Nordgaard.

Premiär 12/4 2018, sufflör sökes från januari fram till premiär. Vi repar 2-3 ggr i veckan, kvällstid vardagar (ofta mån/tor + ons, men dagarna varierar något) och ibland söndagar. Önskvärt är att du kan vara med på ett flertal rep men antal gånger och vilka tidpunkter kan diskuteras.

För mer information hör av dig till JanOle Nordgaard, regissör:
njanole(a)hotmail.com

Scenograf & kostymör sökes till "Jungfruleken"

Till vår uppsättning av "Jungfruleken" med premiär 1 juni söker vi nu dig som vill jobba med kostym och/eller scenografi i uppsättningen! För regin står Peter Bark, regissör med mångårig erfarenhet som senast satte upp "Kvinnornas Decamerone" på Teaterverket. 

Vid intresse, hör av dig till Peter Bark på barkis(a)comhem.se eller 0700354480.

Fler artiklar...

  1. Drop-in-impro på onsdagar

Underkategorier