Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Sufflör sökes till Norén-repetitioner

Sufflör sökes!
Vi repeterar Höst och vinter av Lars Norén med premiär 14/4 2018 och söker en sufflör med start första veckan i december fram till premiär. Vi repar 2 ggr i veckan och önskvärt är att kunna vara med vid samtliga reptillfällen men antal gånger och vilka tidpunkter kan diskuteras.

För mer information kontakta JanOle Nordgaard, regissör.
njanole(a)hotmail.com

Produktionsidéer från vår uppstartsträff

Varmt tack till alla som kom på vår Uppstartsträff för nya produktioner den 7 september - vilken härlig kreativ energi och spännande idéer ni bjöd på!

En sammanfattning av det som presenterades under träffen hittar du här. I dokumentet finns också kontaktuppgifter till dem som presenterade idéer, så vill du anmäla intresse för någon av produktionerna är det bara att du hör av dig direkt till ansvarig person. För allmänna frågor om Teaterverket, medlemskap osv - kontakta Moa Åström på moa(a)teaterverket.se. 

OBS, uppdatering: Rollen i Drottning K har redan blivit tillsatt.

Har du själv en idé du skulle vilja starta ett projekt utifrån? Hör av dig till Moa så får du hjälp att komma vidare! 

Kurser hösten 2017

Den 16 oktober startar en ny omgång av vår kurs "Från Idé till Premiär i 7 steg" som är gratis för Teaterverketmedlemmar och för andra intresserade kostar 100 kr per gång. Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Genom ett nytt samarbete med Studio Meisner kan vi i höst erbjuda våra medlemmar 1500 kr rabatt på en grundkurs i Meisnertekniken som anordnas två helger i november. Vill du läsa mer om den kursen klicka här.

Underkategorier