Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Tre skådespelare sökes till nyskrivna "Use your weapon"

ARKIVERAD NYHET - ROLLERNA ÄR TILLSATTA.
Till Teaterverkets produktion av den nyskrivna pjäsen "Use your weapon" söker vi  tre skådespelare som kan börja repa omgående. Premiär i november 2017. 

Pjäsen heter Use your weapon och är en nyskriven pjäs av Joakim Dahlberg som även regisserar uppsättningen.

Dramat utspelar sig i både nutid och dåtid och rör sig mellan realism och dröm. Undersökande teman som obesvarad längtan och hur ens uppväxt påverkar hur vi väljer att leva vårt liv. Ramberättelsen gestaltar Raoul Wallenbergs historiska förehavanden i Ungern och hur en författare gör upp med sitt förflutna genom att skapa ett alias för sig själv.

Vi söker tre skådespelare med tidigare skådespelarvana. Repetitioner på onsdagkvällar, premiär + föreställningar är inbokade i november 2017.  Efter sommaren kommer repetitioner även ske vissa helger. Du bör kunna börja repetera omgående.

Skådespelare sökes till följande roller: 

ELLIOT - kvinna från ca 30 år och uppåt

HECKLER - man från ca 30 år och uppåt

CICERONEN - man från ca 25 år och uppåt

Vid intresse, hör av dig omgående till Joakim Dahlberg:

joakim.dahlbergs(a)outlook.com

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Blir det sedan aktuellt för dig att medverka som skådespelare i produktionen behöver du dock bli medlem, du kan läsa mer om medlemskapet och hur du går till väga via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner är avlönade, engagemanget sker ideellt.