Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Open call 4 mars för två nya pjäser, skådespelare sökes

OBS, inaktuell nyhet! Dessa projekt kommer inte sjösättas i nuläget, möjligen blir det aktuellt igen längre fram i tiden. 

Zazza Kristensson bjuder in till "open call" 4 mars kl 12-15 för intresserade skådespelare till de två pjäser som Zazza presenterade på uppstartsträffen 12 februari: 1 timme utan mig och Mitt Mentala Sjukhus. Anmäl dig till Zazza senast fredag 2 mars kl 17.00 om du vill komma! 

Läs mer: Open call 4 mars för två nya pjäser, skådespelare sökes

Scenograf & kostymör sökes till "Jungfruleken"

Till vår uppsättning av "Jungfruleken" med premiär 1 juni söker vi nu dig som vill jobba med kostym och/eller scenografi i uppsättningen! För regin står Peter Bark, regissör med mångårig erfarenhet som senast satte upp "Kvinnornas Decamerone" på Teaterverket. 

Vid intresse, hör av dig till Peter Bark på barkis(a)comhem.se eller 0700354480.

Röstkurs 4-7 april - anmäl dig nu!

I samarbete med AD LIB kan vi den 4-7 april erbjuda plats till rabatterat pris för Teaterverket-medlemmar på en workshop i röstarbete med Ulrik Barfod. Detta är en bra workshop för både skådespelare och sångare som vill känna in och äga sin röst. Ulrik Barfod är föreläsare och medlem av Roy Hart Theatre och håller workshops runtom i världen. Fram till 25 mars finns de sista fyra deltagarplatserna reserverade för Teaterverket-medlemmar, först till kvarn!

Läs mer om workshopen genom att klicka här

Open call 4 mars inställd

Open call som var inplanerat 4 mars för två nya projekt inom Teaterverket har blivit inställd, projekten kommer inte att sjösättas i nuläget. Möjligen kan det bli aktuellt igen längre fram i tiden, men tills vidare avvaktar vi med dessa produktioner. (Det gäller 1 timme utan mig och Mitt Mentala Sjukhus som presenterades på uppstartsträffen 12 februari 2018.) 

Andra idéer som presenterades på uppstartsträffen kan du läsa om i sammanfattningen här och under nyheter kan du se inplanerade träffar för projekt som startar igång. 

Läs mer: Open call 4 mars inställd

Sufflör sökes till Norén-repetitioner

Sufflör sökes!
Om du är nyfiken på att följa repetitionerna av Norén-pjäsen "Höst och Vinter" och samtidigt hjälpa skådespelarna med sufflering av den massiva textmängden så finns det möjlighet fram till april! 

Vi som repeterar är Camilla Rensgård, Moa Åström, Sven-Lennart Wirkander och Kerstin Berggren, under ledning av regissör JanOle Nordgaard.

Premiär 12/4 2018, sufflör sökes från januari fram till premiär. Vi repar 2-3 ggr i veckan, kvällstid vardagar (ofta mån/tor + ons, men dagarna varierar något) och ibland söndagar. Önskvärt är att du kan vara med på ett flertal rep men antal gånger och vilka tidpunkter kan diskuteras.

För mer information hör av dig till JanOle Nordgaard, regissör:
njanole(a)hotmail.com