Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Open call 4 mars inställd

Open call som var inplanerat 4 mars för två nya projekt inom Teaterverket har blivit inställd, projekten kommer inte att sjösättas i nuläget. Möjligen kan det bli aktuellt igen längre fram i tiden, men tills vidare avvaktar vi med dessa produktioner. (Det gäller 1 timme utan mig och Mitt Mentala Sjukhus som presenterades på uppstartsträffen 12 februari 2018.) 

Andra idéer som presenterades på uppstartsträffen kan du läsa om i sammanfattningen här och under nyheter kan du se inplanerade träffar för projekt som startar igång. 

Läs mer: Open call 4 mars inställd

Sufflör sökes till Norén-repetitioner

Sufflör sökes!
Om du är nyfiken på att följa repetitionerna av Norén-pjäsen "Höst och Vinter" och samtidigt hjälpa skådespelarna med sufflering av den massiva textmängden så finns det möjlighet fram till april! 

Vi som repeterar är Camilla Rensgård, Moa Åström, Sven-Lennart Wirkander och Kerstin Berggren, under ledning av regissör JanOle Nordgaard.

Premiär 12/4 2018, sufflör sökes från januari fram till premiär. Vi repar 2-3 ggr i veckan, kvällstid vardagar (ofta mån/tor + ons, men dagarna varierar något) och ibland söndagar. Önskvärt är att du kan vara med på ett flertal rep men antal gånger och vilka tidpunkter kan diskuteras.

För mer information hör av dig till JanOle Nordgaard, regissör:
njanole(a)hotmail.com

Open call 4 mars för två nya pjäser, skådespelare sökes

OBS, inaktuell nyhet! Dessa projekt kommer inte sjösättas i nuläget, möjligen blir det aktuellt igen längre fram i tiden. 

Zazza Kristensson bjuder in till "open call" 4 mars kl 12-15 för intresserade skådespelare till de två pjäser som Zazza presenterade på uppstartsträffen 12 februari: 1 timme utan mig och Mitt Mentala Sjukhus. Anmäl dig till Zazza senast fredag 2 mars kl 17.00 om du vill komma! 

Läs mer: Open call 4 mars för två nya pjäser, skådespelare sökes

Produktionsidéer från vår uppstartsträff

Varmt tack till alla som kom på vår Uppstartsträff för nya produktioner den 7 september - vilken härlig kreativ energi och spännande idéer ni bjöd på!

En sammanfattning av det som presenterades under träffen hittar du här. I dokumentet finns också kontaktuppgifter till dem som presenterade idéer, så vill du anmäla intresse för någon av produktionerna är det bara att du hör av dig direkt till ansvarig person. För allmänna frågor om Teaterverket, medlemskap osv - kontakta Moa Åström på moa(a)teaterverket.se. 

OBS, uppdatering: Rollen i Drottning K har redan blivit tillsatt.

Har du själv en idé du skulle vilja starta ett projekt utifrån? Hör av dig till Moa så får du hjälp att komma vidare! 

Uppstartsträff 12/2 - välkommen!

Den 12 februari  kl 18.00 välkomnar vi alla som är sugna på att på något vis medverka i en kommande produktion/grupp på Teaterverket - scenografer, skådespelare, dramatiker/författare, kostymörer, regissörer, sminkörer, rekvisitamakare, ljus- och ljudtekniker - you name it! Du kan läsa mer om Uppstartsträffen & anmäla dig HÄR

Kurser hösten 2017

Den 16 oktober startar en ny omgång av vår kurs "Från Idé till Premiär i 7 steg" som är gratis för Teaterverketmedlemmar och för andra intresserade kostar 100 kr per gång. Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Genom ett nytt samarbete med Studio Meisner kan vi i höst erbjuda våra medlemmar 1500 kr rabatt på en grundkurs i Meisnertekniken som anordnas två helger i november. Vill du läsa mer om den kursen klicka här.