Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare sökes till barnteater

Till produktion av en barnteaterföreställning söker Teaterverket omgående två skådespelare. Planen är att spela i mellandagarna, 27-29 december. 

Anki Färeborg är initiativtagare till produktionen och har en grundidé till berättelsen om tomten, ängeln och trollet som alla är fast i sina "roller" och inte särskilt lyckliga med sitt öde. Kan de kanske hjälpa varandra - och få hjälp av barnen i publiken - för att få det de längtar efter och få vara som de vill? 

Tanken är att utifrån Ankis grundidé arbeta fram föreställningen tillsammans i ensemblen. Start i november, föreställningar preliminärt planerade till mellandagarna, 27-29 december kl 14.00. 

Målgrupp: barn i åldrarna 3-6 år 
Föreställningen är tänkt att bli 30-45 minuter lång. 

Till produktionen söker vi följande skådespelare:

2 personer, gärna med tidigare erfarenhet av barnteater men det är inget absolut krav. (Ålder/kön oviktigt - alla välkomna att söka!)

Vid intresse, hör av dig omgående till Anki Färeborg:

fareborg68(a)hotmail.com, 0731443458

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Blir det sedan aktuellt för dig att medverka som skådespelare i produktionen behöver du dock bli medlem, du kan läsa mer om medlemskapet och hur du går till väga via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner är avlönade, engagemanget sker ideellt.