Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Regissör, scenograf & ev skådespelare sökes till uppsättning

Till vår kommande uppsättning av pjäsen "Främling i mitt eget hem" söker vi regissör och scenograf - eventuellt också fler skådespelare. 

Initiativtagare till produktionen är Daca Mazar och Frank Lavados. Daca har tidigare spelat denna pjäs i Helsingborg. Den handlar om en familj som ska försöka integrera sig i Sverige. Det går bra för frun och barnen men inte lika bra för mannen som har svårt att anpassa sig. En humoristisk pjäs. 

Vi söker alltså regissör och scenograf till uppsättningen, eventuellt också skådespelare till rollerna som de två tonårsbarnen, en kille och en tjej med spelålder som tonåring. (Några intresserade finns för rollerna, men rollsättningen är ännu ej spikad.)  

Tidplan och reptider är ännu inte bestämda för produktionen, så detta kan en intresserad regissör vara med och diskutera. 

Vid intresse, hör av dig till Daca Mazar på daca.mazar(a)gmail.com eller 0763080933. 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du får en av rollerna eller blir regissör för uppsättningen behöver du bli medlem då. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt. För att arbeta med scenografi, kostym osv måste du inte vara/bli medlem.