Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Audition för tre manliga roller i pjäsen Herrar

Tre manliga skådespelare sökes till pjäsen Herrar. Du som söker är +23 år med bra vilja och pondus. Auditions äger rum 15, 16 och 19 maj. Repetition ca 2 ggr i veckan, även rep i sommar kan bli aktuellt, utifrån hur folk är tillgängliga. 

Pjäsen är en drama/komedi av Jan Ericson. Tre män som jobbar på varuhuset råkar illa ut när de blir inlåsta på herrtoaletten efter stängning på julafton. Till råga på allt elände finns det ingen mobiltäckning på toan och det något udda sällskapet tvingas tillbringa julhelgen tillsammans. De tre manliga rollerna består av en varuchef, lagerarbetare och försäljare. Viktigt med driv och engagemang hos skådespelarna!

Patrick Olsson är en ung regissör som ska sätta upp sin första pjäs.

Vill du komma på audition?

Kontakta Patrik på mail och berätta lite mer om digsjälv och tidigare erfarenheter. 

Mail är: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För frågot kan han även nås på nummer:  0735340511

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2019. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.