fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Audition för karaktären Brunell i pjäsen Herrar

Vill DU spela karaktären Brunell i pjäsen Herrar? 

Du som söker är 30+, driven och vill verkligen vara med i en pjäs till 120%.

Om karaktären Brunell

Klassiks affärsman i 30 årsåldern bor i villa i Täby. Har röstat på moderaterna i varje val som går att rösta på. Han vet inte varför han gör det. Men han gillar låg skatt. Han har en fru och ett barn på tre års åldern. Han ser jobbet som en av sina viktigaste sakerna i jobbet. Han har noll kontakt med medarbetare som är i lägre ”rank” än honom. Han vill bara bli störst och har inte tid att prata med folk som jobbar på lagret.

Om pjäsen Herrar
Pjäsen är en drama/komedi av Jan Ericson. Tre män som jobbar på varuhuset råkar illa ut när de blir inlåsta på herrtoaletten efter stängning på julafton. Till råga på allt elände finns det ingen mobiltäckning på toan och det något udda sällskapet tvingas tillbringa julhelgen tillsammans. De tre manliga rollerna består av en varuchef, lagerarbetare och försäljare. Viktigt med driv och engagemang hos skådespelarna!

Patrick Olsson är en ung regissör som ska sätta upp sin första pjäs.

Vill du komma på audition?

Kontakta Patrik på mail och berätta lite mer om digsjälv och tidigare erfarenheter. 

Mail är: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För frågot kan han även nås på nummer:  0735340511

 

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2019. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.