fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Regissör sökes till läsning av manuset "Gud-run"

Regissör sökes till Genomläsning av dramat Gud-run den 12/6 kl 18.00 

Till denna läsning söker vi en regissör, gärna någorlunda erfarenhet

Pjäsen heter ”Gud-run”, och är en komedi med politisk udd mot en framväxande högerextremism, och klimathot. Pjäsen har samtidigt en mytologisk dimension, där Gud-run blir Pallas Athena, rättvisans gudinna, omgiven av omväxlande baccantinnor och Erinyer, hämndgudinnor. Hennes namn syftar även på kommande klimatstormar. Det hela är stundtals drömspelsartat, och scenbilden är en venusgrotta i Rålambshovsparken som används till vallokal, och där en dramatiker stundtals sövs ner med antidepressiv psykofarmaca, tillfångatagen av det kvinnliga kollektivet.

Läsningen sker i källaren vid Playhouse på Drottninggatan 71 A 

För anmälan maila till Ulf Nygren: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förutsättningar för medverkan

Du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att delta vid en enstaka läsning. Vill du däremot vara med löpande i denna grupp eller i en av Teaterverkets produktioner som skådespelare eller regissör är medlemskap en förutsättning. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.