fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare och regiassistent sökes till Scener ur ett äktenskap

Skådespelare och regiassistent sökes till pjäsen Scener ur ett äktenskap.

Premiär är planerad till februari 2020. Repetitioner 1-2 ggr/vecka med start så fort som möjligt.

Skådespelare sökes till den kvinnliga huvudrollen (Marianne) till pjäsen Scener ur ett äktenskap (av Ingmar Bergman i Stefan Larssons bearbetning). Ålder på sökande 25-40 år. Rollen är mycket stor och krävande, så erfarenhet från tidigare produktioner ett krav.

Intresseanmälan skickas till Tomas Nilsson: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. gärna med personbeskrivning eller cv, senast måndagen den 19/8. Audition äger rum den 27/8 på Playhouse.

Regiassistent sökes, skicka intresseanmälan till adressen ovan, så hör regissör och skådespelare av sig med ytterligare information.

 

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2019. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.