fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Medlemmar till teatergrupp sökes

Gruppen träffas och gör olika övningar för att ha kul och hålla igång skådespeleriet. Upplägget är att alla i gruppen kommer att leda ett pass själv eller tillsammans med någon annan.

Du som söker ska gärna ha någon form av teaterutbildning t.ex. teaterlinje på gymnasiet eller folkhögskola detta för att gruppen ska ligga på samma nivå.

Vi träffas 8 gånger i höst, varannan söndag jämna veckor 8sep-15 dec. Vi håller till på Teaterverket i Playhouse Teaters källare mellan kl 10-14 (inkl. lunchpaus).

Anmäl ditt intresse senast 30 augusti genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta lite om dig själv, din teatererfarenhet och varför du vill vara med i denna grupp. Om du känns som en passande medlem så kontaktar jag dig för ett möte.

Anneli som leder projektet är teaterpedagog och har regisserat devisingteater och lett grupper i rörelsebaserad skådespelarträning.Förutsättningar för medverkan

Du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att delta vid en enstaka läsning. Vill du däremot vara med löpande i denna grupp eller i en av Teaterverkets produktioner som skådespelare eller regissör är medlemskap en förutsättning. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.