fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Kvinnlig skådespelare sökes till pjäsen Oleanna

Audition äger rum 5 & 12 september.
Skicka in din ansökan senast på söndag 1 september. 

Kvinnlig skådespelare sökes till pjäsen Oleanna av David Mamet

Pjäsen handlar om en kvinnlig student som anklagar sin lärare för sexuella trakasserier.

En pjäs om makt, socioekonomiska skillnader, sexism, skolstruktur…

Vi söker en kvinnlig sökande mellan 20 – 35 år. Rollen är stor, man står på scen i tre akter. Tidigare teater erfarenhet är önskvärd.

Spelperioden beräknas till efter jul. Repetitioner en gång i veckan torsdagar 18.00 – 22.00 senare lördagar 10.00 – 14.00. Tätare repetitioner inför premiär.

Bland dem som söker kommer vi att välja ut några stycken som kallas till audition, dvs vi kommer inte ha möjlighet att ta in samtliga sökande på audition. Alla som anmält intresse kommer att få besked per mail, där vi meddelar om du kallats till audition eller inte.

Audition äger rum den:
torsdag den 5 september kl.18.00 – 22.00
torsdagen den 12 september kl. 18.00 – 22.00

Intresseanmälan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. gärna med personbeskrivning (bild) och cv, senast 1 sept.

 

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2019. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.