fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare sökes till pjäsen Ni Två

Tre skådespelare sökes till nyskriven pjäs av Teaterverkaren Fredrik Persson. 

 "En gång var det bara de två – i tio års tid faktiskt – men nu har Jon och Marie inte setts på tjugo månader och fyra dagar. De lever båda i nya relationer. Livet går ju vidare.

Till slut har de bestämt sig för att träffas ändå. Dricka en kopp kaffe. Prata litet. De borde kunna ses som vänner nu. Men när de väl sitter där på kafét slipper de inte undan. Inte sin historia. Inte varandra. Och inte sig själva.

Kanske är det så de vill ha det? Eller är det bara så det är? Kan kärlek se ut hur som helst?"

Ni två är ett drama som handlar om att älska någon som det är svårt att leva med. Om sanning och flyktförsök - från varandra och från sig själv. En akt. Ett samtal. Eftertanke, anklagelser och ömhet.

  

ROLLER:

Två huvudroller bär hela dramat:

- Jon fd. make

- Marie fd. maka

En mindre men viktigt roll som servitör kanske kan vara något för dig som är litet ny på scenen?:

- Servitrisen

Audition sker på dagtid i helgen 5-6 oktober samt onsdag 9 oktober. Ansökna sker löpande, maila snarast för at får föeberedande uppgifter för audition.

För intresse av audition maila Fredrik med info om tidigare erfarenheter och uppge vilken av rollerna du är intresserad av. 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2019. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.