fbpx
Logo

Miniproduktioner på scenfredag - Idé träff 9 okt

Vill du vara med i Scenfredags miniproduktioner?
Välkommen på uppstartsmöte på onsdag 9/10 kl 18, på Teaterverket Västmannagatan 54, Lilla rummet.

 

Scenfredags mini-produktioner är ett fint tillfälle att testa på nya saker; här har du exempelvis möjlighet att få ett manusutkast iscensatt eller tillfälle att pröva att regissera en ensemble. Vill du stå på scen eller pröva idéer inom scenografi, kostym, ljus etc. är det välkommet och vi testar gärna att jobba med såväl nya metoder som formspråk - allt och alla är välkomna !!

Tanken är att vi under fyra veckor intensiv-producerar en föreställning på ca. 5-15 min. och som vi sedan spelar upp på följande scenfredag.

Vi tänkte köra ett öppet möte för alla som är intresserade - eller kanske bara nyfikna - nu på onsdag, den 9:e oktober, för att kolla vad vi vill göra härnäst. Har du inte möjlighet att närvara - men är intresserad - går det bra att maila:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Väl mött!

Johan BlombergFörutsättningar för medverkan

Du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att delta vid en enstaka läsning. Vill du däremot vara med löpande i denna grupp eller i en av Teaterverkets produktioner som skådespelare eller regissör är medlemskap en förutsättning. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt. 

TeaterVerket, Västmannagatan 54, 113 25 Stockholm