Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scenograf sökes omgående till urpremiär

Hej intresserade scenografer! Bråttom! Till vår produktion av USE YOUR WEAPON, med urpremiär på Teaterverket 24 februari 2018, söker vi nu någon som vill engagera sig i uppsättningens scenografi. 

Vill du vara med och skapa scenrummet på ett nyskrivet drama? Vi behöver någon som kan ta ett helhetsgrupp om scen bilden, konstnärligt bidra till att skapa scenrummet till dramat som rör sig mellan realism, drömvärld, dåtid och nutid. Har du scenografivana och får lätt idéer som du sedan sätter kan sätta i konkreta byggen till scen och bidra till rekvisita är du välkommen att höra av dig.

Vi är ett gäng på 6 skådespelare, regissör och en ljussättare. Vi kan dessvärre inte erbjuda några kontanter på fickan men erfarenhet och njutningen av att skapa otroligt bra konst tillsammans!

Vi repar onsdagar kvällar 18-21 och några inlagda helger.

Hälsningar Joakim

Välkommen att höra av dig!
kimpa78(a)hotmail.com

Kan man förändra sitt liv och göra upp med sitt förflutna genom en annan människa? Vad händer när gränsen och konturen av det man upplever sig vara, suddas ut? Vems liv är det som man lever? Författaren Elliots försök att skriva en gestaltande historia om Raoul Wallenbergs liv startar en händelsekedja, som inte går att stoppa.

Use Your Weapon är ett nyskrivet drama av Joakim Dahlberg som har världspremiär på Teaterverket lördagen den 24 februari 2018.

Manus: Joakim Dahlberg
I rollerna: Linda Claeson, Andreas Berndt. Emelie Gustavsson. Anna Sandberg. Markus Bauer. Pär Sahlin.
Regi: Joakim Dahlberg
Musik och ljud: Joakim Dahlberg
Spelas på Teaterverket, Västmannagatan 54 i Stockholm.