Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Grupp för dramaövningar, start 28/1 - anmäl intresse nu!

Nu drar vi igång en grupp som under 6 söndagar kommer träffas och göra dramaövningar mm - välkommen att anmäla intresse! 

Seija Själander – medlem och styrelseledamot i Teaterverket – utbildar sig just nu till dramapedagog och som praktik inom utbildningen bjuder hon nu in intresserade att träffas 6 söndagar i januari-februari för att göra dramaövningar och pröva på olika former av dramatisk gestaltning tillsammans med henne!

Det är kostnadsfritt att vara med i gruppen och platserna kommer i första hand ges till dem som är medlemmar i Teaterverket 2018. I mån av plats kan också andra delta, anmäl gärna intresse så hör vi av oss om det blir platser över! För medlemmar i Teaterverket gäller först till kvarn.

Anmäl ditt intresse här!

OBS: Du behöver kunna närvara så gott som alla datum för att delta. Enstaka datum är ok att missa, men inte mer än så, för att få en bra kontinuitet i gruppen.

Träffarna sker kl 13.00-15.00 dessa söndagar:
28 jan
4 feb
11 feb
18 feb
25 feb
(uppehåll 4 mars)
11 mars

Plats: Drottninggatan 71, stora reprummet på Playhouse Teater 

Tanken är att i gruppen, under Seijas ledning, testa olika former av dramatisk gestaltning – improvisationsteater, forumspel, rollspel osv. Målet är inte att producera en föreställning eller dylikt, utan snarare att få utforska och släppa loss sin kreativitet, testa tillsammans, skapa en atmosfär där alla vågar utforska och pröva. Gruppen är i fokus snarare än den enskilda skådespelaren och dennes förmåga; syftet är att ha kul, testa och leka tillsammans.

Seija Själander regisserade ”En Liten Slant” på Teaterverket häromåret och regisserar just nu ”Drottning K” som har premiär i maj. Förutom utbildningen till dramapedagog har hon också gått regikurser och skådespelarkurser.

Det går bra att delta oavsett om du har tidigare teatererfarenhet eller inte – alla är välkomna!

Antal deltagare: Minst 6 för att gruppen ska bli av, max 12.
Anmälan: omgående, via länken nedan. Teaterverketmedlemmar har förtur vid anmälan senast 18 januari, du som inte är medlem hamnar på väntelista. Senast 19 januari ges besked gällande plats till dem på väntelistan.
Kostnad: Gratis
Villkor: Att du kan vara med i princip alla datum (kan funka att du missar enstaka datum)

ANMÄL INTRESSE VIA DENNA LÄNK