Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

25 feb: träff om "En förtrollad natt", roller att söka!

Söndag 25 februari har vi en första öppen träff inför vår kommande produktion av En förtrollad natt. Richard Soldikt har tagit initiativ till uppsättningen och håller i träffen. Läs vidare nedan och är du intresserad är det bara att dyka upp på söndag 25 feb! 

Richard vill sätta upp En förtrollad natt av Mrozek. En komedi. Vill lägga den på 20-talet. Existentiell komedi. Fyndig och rolig. Fyra skådisar. Utspelas i modevärlden. En modeskapare och en modell. 3 kvinnor och en man. På ett hotell efter en modemässa. Inleda med modevisning möjligtvis.

Söker folk till följande roller:
Modeskaparen kvinna: 25-40 år.
Mystiska mannen: 25-40 ska gärna kunna dansa.
Modellen kvinna 20-25.
Receptionisten kvinna: 20-årsåldern: ska gärna kunna sjunga och dansa.

Och söker: ca 4 personer som ska vara modeller i modevisningen ålder ca 20-25 år och som gärna kan dansa + en konferencier till modevisningen som inleder föreställningen. Konferencieren får gärna vara runt 50 år plus/minus tio år, gärna en kvinna. Modellerna kan gärna vara både kvinnor och män. 

Pjäsens längd 30-40 min. Tanken är att börja repa omgående och ha premiär i höst.

Första träff inplanerad: söndag 25 februari kl 15.00, pågår 1-2 timmar. I lilla reprummet i källarplanet på Playhouse Teater. OBS: Ingång via Olof Palmes gata 20, Richard kommer dit och släpper in er som inte har nyckelbrickor. Kom i tid, senast kl 15.00! (Dörren är låst, så du behöver bli insläppt av Richard.) Föranmälan till denna träff behövs inte, det är bara att dyka upp. Richards nr: 0768080750. Richard nås också på rs19(a)outlook.com. 

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för medverkan i pjäserna. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i en av pjäserna som skådespelare behöver du sedermera bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.