Logo

Audition sön 11 mars för ny produktion

Hedda Halinen bjuder in till audition för rollen som Maria (22 år spelålder) i hennes nyskrivna pjäs som kommer att sättas upp på Teaterverket framöver!

Datum: söndag 11 mars
Tid: 18-21
Plats: Teaterverkets replokal, Olof Palmes Gata 20

En (av mig) nyskriven deprimerande igenkänningskomedi om ett dödsdömt förhållande, och att kämpa med sina egna demoner.

Karaktär jag söker:
Maria, 22 (spelålder)

Här finns ett utdrag ur pjäsen att läsa om ni vill, för att få en bild av karaktären. Jag har inte bestämt än exakt vilken scen jag kommer att be er läsa på audition men läs gärna så ni har någon uppfattning om karaktären.

Eftersom jag bokat tre timmar tid och jag inte vill att ni ska behöva vänta för länge, får ni gärna meddela om ni helst kommer 18, 19 eller 20. Svara per mail vilken tid ni föredrar, så återkommer jag inom kort med bekräftelse.

Premiär är tänkt i slutet av sommaren. Repa lite under våren, ca 1-2 ggr i månaden och sen repa tre veckor intensivt heltid i sommar före premiär.

För frågor/anmälningar skicka mejl på hedda.halinen(a)gmail.com

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att kunna anmäla intresse för medverkan i våra produktioner. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i en produktion som skådespelare behöver du då bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt. 

TeaterVerket, Västmannagatan 54, 113 25 Stockholm