Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Sökes: referenspersoner till manus om manlighet - deadline 15/4

annonsbild hemsidan

SÖKES!

Referenspersoner till pjäs om manlighet och mansnormer i STOCKHOLM, UPPSALA och GÄVLE. 

För dig som vill bidra till att via ett teaterprojekt ge ett svar på frågorna ”Vad är egentligen manlighet? Hur påverkar den oss? Och vad är nästa steg till förbättring för oss alla?”

Jag är Linn Fjällmo Vestin, även kallad Skeva Livet, teaterproducent och scenkonstnär.
Utifrån enskilda och ocensurerade samtal med människor om deras syn på och erfarenheter av manlighet, från ett såväl individuellt som allmänt och samhälleligt perspektiv, kommer jag som projektledare och producent att skriva ett manus till denna pjäs, som planeras att ha premiär under 2019 i Stockholm.

BRA ATT VETA:

- Samtalen kommer att inträffa någon gång i APRIL-MAJ, i antingen GÄVLE, UPPSALA eller STOCKHOLM. Du bör alltså vara tillgänglig under den perioden i någon utav de städerna.
Exakt tid och plats kommer jag och varje enskild person överens om gemensamt.

- Jag kommer att träffa varje referensperson för ett enskilt samtal. Detta är alltså något du bör vara bekväm med.

- Samtalet är inte en intervju. Vi kommer att samtala öppet och lägga det på den nivå du känner dig bekväm med. Du är fri att dela med dig av såväl personliga som allmänna reflektioner.

- Efter att de separata samtalen är gjorda kallas alla till ett slutgiltigt gruppsamtal (preliminärt nån gång i MAJ/JUNI) där alla referenspersoner gemensamt diskuterar och får chans att komma med önskemål kring föreställningens sceniska och tematiska inriktning. Deltagande i gruppsamtalet är frivilligt.

~~~~

För att anmäla intresse som referensperson och/eller medverkande i produktionen, fyll i detta formulär:

https://goo.gl/forms/YlnbmQES9FaBSGXt1

DEADLINE FÖR ATT ANMÄLA INTRESSE ÄR 15/4!

Vid frågor eller andra funderingar kan en kontakta mig antingen via facebook eller via mail:

https://www.facebook.com/linnfjallmovestin/

linnfjallmovestin(a)hotmail.com

Sprid och dela gärna vidare!

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att vara referensperson eller anmäla intresse för medverkan i produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om produktionen av denna pjäs framöver görs på Teaterverket och du kommer med som skådespelare behöver du då bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.