Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare (man) 50-60 år sökes till "Sagolika människor"

ARKIVERAD NYHET. Till den kommande produktionen "Sagolika människor", med tilltänkt premiär på Teaterverket i mars 2019, söker initiativtagaren Marie-Louise Uhlén en skådespelare, man i åldern 50-60 år. 

"Sagolika människor" ären kunskapskabaré som handlar om kvinnligt och manligt i folksagan och folkhistorien. Marie-Louise har samlat material i ämnet och skriver berättande delar med spelscener. Lite musik och sång ingår. Gruppen kommer att jobba tillsammans med ett manus, där alla kan komma med idéer om utformningen av spelet och skaffa kläder och rekvisita. Gruppen kommer att bestå av två kvinnor och en man. 

Personer som söker ska ha tidigare skådespelarerfarenhet, möjligen har du också gjort något professionellt/betalt scenjobb. 

Repstart hösten 2018, tilltänkt premiär i mars 2019.

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.