fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Nyfiken på oss? Här finns alla infomötesdatum!

Är du nyfiken på vad TeaterVerket är för något? Kanske är det föreningen för dig? Kom på ett av våra infomöten så får du veta mer! Mötet tar ca en timme, alla datum och tider hittar du nedan.

På Infomötet tas en massa matnyttiga saker upp kring hur TeaterVerkets verksamhet bedrivs och vad ett medlemskap innebär. Att delta på ett infomöte är obligatoriskt för alla som vill bli medlemmar i TeaterVerket. Du kan också läsa mer om medlemskapet här. 

Vi har infomöten återkommande, en gång i månaden.

Med anledning av Covid-19 kommer höstens infomöten att genomföras både på plats, i köket i källaren på Playhouse och online. Möteslänken för zoom läggs ut i eventet några dagar innan mötet äger rum. Alla möten äger rum kl 18 följande datum:

Lär dig använda Zoom via tutorials: https://zoom.us/resources

Infomötesdatum för hösten 2020:

Måndag 17 augusti
Tisdagen 15 september
Torsdagen 15 oktober
Måndagen 9 november
Torsdagen 10 december

Mötet håller på ca en timme. Planerar du att komma får du gärna meddela det på moa(a)teaterverket.se. Men det går också bra att bara dyka upp utan föranmälan. På Drottninggatan 71 går du in genom huvudentrén till Playhouse Teater. Vänta där så möter vi upp och visar vägen. Om du har varit där förut och hittar kan du gå vidare en trappa ned till Teaterverkets lokaler, lilla reprummet.

Fyll gärna i en intresseanmälan också, så skickar vi dig en påminnelse någon vecka innan nästkommande infomöte.

Varmt välkommen!