fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare och ljudtekniker sökes till pjäsen 'Fannys forgotten music'

Pjäsen är skriven av Kristina Rosenhall och planeras att repas och spelas våren 2020. 

Fannys Musik som är baserad på en sann historia. Fanny är en talangfull kvinna bosatt i 1800-talets Berlin. Hon drömmer om en karriär som pianist och kompositör men p.g.a tidens strikta normer förbjuds hon att fullfölja sin bana och förväntas att anpassa sig till en framtid som mor och maka. När det står klart att hennes tillika begåvade bror Felix kommer att få en karriär inom musiken är Fannys enda utväg att få sin musik spelad i hemlighet genom hennes bror som sen gör sig en kometkarriär på deras musik. I nutid forskar en student Elizabeth i hennes öde och får upp ett spår till hennes förlorade musik.

Rollen som sökes:
FELIX MENDELSSOHN, Fannys bror och känd kompositör. Ålder:18- 45 år.

Om produktionen:
- Det är en musikal med dialog, nyskriven, på engelska.
- Repetitioner börjar 9 januari 2020. inbokade tider är: måndagar 18-22 , torsdag 18-22 och lördagar 12-15 
- Författaren är själv med som producent också för uppsättningen.
 
Vid intresse av medverkan som skådespelare eller ljudtekniker kontakta Krisitna Rosenhall med ditt CV: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Förutsättningar för medverkan

Du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att delta vid en enstaka läsning. Vill du däremot vara med löpande i denna grupp eller i en av Teaterverkets produktioner som skådespelare eller regissör är medlemskap en förutsättning. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.