Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Välkommen på uppstarträff för ny manuskrivargrupp

 Första mötet hålls tisdagen den 10 mars kl 18-21

Har du ett eget manus eller en idé som du vill bolla med andra, eller tror du att den kreativa processen när sig bäst genom kollektivt skrivande?

Kom på ett uppstartsmöte för skrivare och diskutera hur vi skulle kunna jobba tillsammans för att stärkas i vår kreativitet. Oavsett hur du vill skriva så vill vi öppna upp en möjlighet för manusförfattare att mötas regelbundet i Teaterverkets lokaler.

Tid: tisdagen den 10 mars kl 18-21


Plats: Källaren, Playhouse teater, Olofpalmesgata 20, Hötorget

Mötet är öppet får alla oavsett erfarenhet. Vi delar med oss av våra erfarenheter och ambitioner för att hitta gemensamma intressen för gruppen. Målet är att skapa en grupp som ses regelbundet och skriver manus tillsammans alt. coachar varandra i skrivandet. Ett eventuellt mål kan vara att manuset blir en uppsättning på Teaterverket.

Vill du delta, maila ditt intresse till Simon Skretting som är initivativtagare till gruppen:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska vara en del av gruppen behöver du bli medlem i Teaterverket 2020 för att regelbundet vara i våra lokaler. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.