Logo

Skådespelare sökes till två biroller i pjäsen Måsen

Projektet är igång, med repetitioner online -  ta chansen och sök! 

Måsen är en av Tjechovs mest kända pjäser. En dramatisk kärlekskarusell, där alla älskar någon de inte kan få och samtidigt som de brottas med livets stora frågor. 

Två skådespelare sökes till birollerna rollerna Sjamrajev och Dorn. 

Sjamrajev är en en pensionerad löjtnant och förvaltare. Rollen har inte så mycket repliker men deltar aktivt på scenen, spelålder 60-75 år.

Dorn är en läkare också en biroll med spelåldern 50-70 år. skådespelaren kan vara yngre än spelåldern om hen behärskar att spela en äldre person. 

Pjäsen regisseras av Seija Själander, dramapedagog och regissör som tidigare regisserat ”En liten slant” och ”Drottning K” på Teaterverket, två mycket lyckade produktioner!

Repetitionerna äger i nuläget rum på zoom: tisdagar mellan 18-22 med sikte på premiär i februari 2021. Även audition sker nu online. Sökande behöver ha tillgång till dator för att kunna delta. 

Skicka din intresseanmälan med information om tidigare erfarenheter till regissören Seija Själander: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2019. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt. 

TeaterVerket, Västmannagatan 54, 113 25 Stockholm