fbpx
Logo

Information med anledning av Coronaviruset

För alla besökare/användare av våra lokaler gäller: om du har symtom på förkylning/influensa/luftvägsinfektion ska du stanna hemma! Vi uppmanar alla som vistas i våra lokaler att följa myndigheternas rapportering och rekommendationer.

 
(Senast uppdaterad 21 september 2020) Teaterverket följer löpande myndigheternas rapportering och direktiv gällande Coronavirusets utbrott i Sverige. Här uppdaterar vi med senaste informationen gällande vår verksamhet.
 
FÖRESTÄLLNINGSSTATUS PÅ VÅRA SCENER:
 
Föreställningar spelas på våra scener under följande premisser: 
 
Teaterverket Västman
Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, har vi begränsat publikmängden till 16 personer per föreställning. Det är färre än hälften av platserna i salongen (37 platser). Detta bidrar till ett ökat avstånd mellan publiken i salongen samt en mindre mängd människor i rörelse i lokalen. Personer i sällskap får sitta bredvid varandra i salongen, mellan olika sällskap hålls distans.

Teaterverket Svea, Stora scen
Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, har vi begränsat publikmängden till 46 personer per föreställning. Det är färre än hälften av platserna i salongen (110 platser). Detta bidrar till ett ökat avstånd mellan publiken i salongen samt en mindre mängd människor i rörelse i lokalen. Personer i sällskap får sitta bredvid varandra i salongen, mellan olika sällskap hålls distans.

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett. Kontakta Kulturbiljetter så hjälper de dig: 08-50 25 40 80 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
STATUS REPLOKALER & REPETITIONER: 
- Överväg om era repetitioner kan genomföras online eller utomhus. 
- Om ni fortsätter repetera på plats i lokal, försök i mesta möjliga mån hålla avstånd om 1-2 meter till varandra. 
- Den som känner av symptom håller sig naturligtvis hemma.
- Följ de allmänna råden om noggrann handtvätt, hosta i armvecket och undvik att röra ögon, näsa och mun.
- Undvik trängsel i kollektivtrafiken på vägen till/från lokalen.
- Håll er uppdaterade på info från myndigheterna och info här på vår hemsida.
- Använd endast pappershanddukar, inte frottéhanddukar.
 
Se lapp i köket i Västmannagatan-lokalen för info om var mer tvål och pappershanddukar finns om det är slut på toaletterna. Om du märker att det börjar ta slut i förråden, meddela detta till moa(a)teaterverket.se! Dit kan du också maila om papper/tvål börjar ta slut på toaletterna vid replokalerna på Teaterverket Olof, Olof Palmes Gata 20. 

Har du frågor kring detta, hör av dig till:
Moa: moa(a)teaterverket.se 
Fanny: fanny(a)teaterverket.se
 
 
TeaterVerket, Västmannagatan 54, 113 25 Stockholm