fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Producent, scenograf, kostymör och maskör sökes till kommande produktion

 

 Pjäsen, som i nuläget inte har ett officiellt arbetsnamn, är ca timme och kommer att spelas på Teaterverket Svea i vår. Det är en mörk pjäs med komiska inslag. Som berör ämnen som panikångest, inre hat, självskadebeteende, flyktingfrågan men även vänskap , kärlek och lusten att leva. Att vi kanske ändå inte är så ensamma som vi tror. Eller är vi? Det är en pjäs om livet.

Föreställningen regisseras av Anton Forsdik, som blev prisad på Birmingham filmfestival som bästa unga filmskapare. På scen har han tidigare skapat pjäsen med namnet, Människor kommer och människor går. Som aktör har Anton Forsdik medverkat på stora scen på Dramaten som titel rollen i Fanny och Alexander. På film och tv har han bland annat synts i, De dagar som blommorna blommar. I den andra bärande rollen syns Malte Gårdinger, årets stjärnskott 2017 på Västerås filmfestival. Han är känd från bla Modern i Sandhamn.

SÖKER

Scenografi
Pjäsen kommer att vara rolig att jobba med som scenograf. Produktionen har idéer om allt från målarfärg, glas som ska slås sönder, stora skärmar, massa brukar som ska spridas över scen osv.

Kostymör/maskör
Pjäsen kan innehålla många olika klädstilar. Från en flykting till en estetiskt klädd, till en scenograf som syns på scen osv. Kostymören ska använda sig mycket av blod, skapa demoner.

Producent
Som producent behöver vi hjälp med bokningar, sprida reklam, fixa tidningsintervjuer osv.

Låter detta spännande och vill du veta mer?
Maila då till Anton: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med info om din erfarenhet, CV, bilder och gärna något material från tidigare jobberfarenheter.

 

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.