Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Om TeaterVerket

I menyn till höger hittar du praktisk info om TeaterVerket - kontaktuppgifter, information om våra lokaler osv. Här nedan ger vi en övergripande beskrivning av grundtanken med vår verksamhet:  

TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

TeaterVerket blir med din hjälp en kompetensbank där alla får låna, utan ränta. Oavsett om du är nybörjare eller hållit på med teater i många år så får du ta del av de resurser som finns inom TeaterVerket. I det stora nätverket är det aldrig långt till den hjälp du behöver i just ditt projekt. Det kan handla om allt ifrån konstnärlig talang och praktisk assistans till finansiella resurser. På köpet skapas en gemenskap inom gruppen, vilket är en uttalad vision och av minst lika viktigt egenvärde som det praktiska utförandet.

Låter detta intressant? Ta första steget och hör av dig till oss!

Oavsett ifall du har helt på det klara med vad du vill göra, kanske har påbörjat en projektplan, eller om du bara är nyfiken och vill testa på.

Första steget tar du genom att fylla i intresseanmälan, eller hör av dig direkt till någon i styrelsen.
Fylla i en intresse anmälan


TeaterVerket bildades 2005. För närvarande (april 2015) har föreningen 74 medlemmar. Vi producerar varje år ett tiotal teateruppsättningar.

TeaterVerket är medlemmar i ATR, Amatörteaterns Riksförbund och alla våra produktioner sker under amatörrättigheter. Vi har också ett nära samarbete med ABF Stockholm