Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scen & lokaler

Teaterverket har lokaler på två adresser i centrala Stockholm: Västmannagatan 54 vid Odenplan där vi har vår scen och ytterligare två reprum, samt på Drottninggatan 71 där vi har tre reprum i källarplanet på Playhouse Teater. Foton från Västmannagatan 54 kan du kika på här.

Såhär bokar du reptid i lokalerna på Playhouse Teater: 

Endast medlemmar i Teaterverket kan boka tider i reprummen på Playhouse. 

1. Titta först på aktuellt schema via länken nedan, för att se när det finns reptider lediga som du kan boka
2. Maila sedan till moa(a)teaterverket.se och skriv i mailet önskade:
- Datum
- Start- och sluttider
- Vilket rum som önskas för respektive bokning

Du får svar på mailet så snart bokningen är genomförd. Maila gärna med minst 1-2 dagars framförhållning, viss handläggningstid behövs för bokningar. Du får gärna boka för en längre period med en gång. Bokningar administreras endast på vardagar, vill du boka för helgen behöver du maila önskemål senast fredag förmiddag, gärna redan på torsdagen. 

Om du inte hunnit boka i tid och ser att det är ledigt på schemat kan du alltid gå dit och chansa ändå. På obokade tider gäller först till kvarn på plats i lokalen. 

Klicka här för att ladda ned VÅRschemat 2019  (31 dec - 30 juni) för lokalerna på Playhouse, Drottninggatan (senast uppdaterat 24 maj kl 17.30) 

Klicka här för att ladda ned HÖSTschemat 2019 (1 juli - 29 dec) för lokalerna på Playhouse, Drottninggatan (senast uppdaterat 20 maj kl 16.30)

Bokning av reptider på Västmannagatan 54

Dessa reptider bokas via ABF.  Från och med våren 2019 har ABF en ny bokningsrutin, du hittar den här.  

Du som är medlem i Teaterverket har förtur fram till 30 maj 2019 att förboka tider på Västmannagatan för höstterminen 2019. Sen går schemat över till ABF den 1 juni och övriga ABF-studiecirklar kan då också börja boka tider för hösten. Vill du önska föreställningstider och/eller reptider för hösten 2019, maila önskemål till moa(a)teaterverket.se. 

inre after