Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scen & lokaler

Teaterverket har lokaler på två adresser i centrala Stockholm: Västmannagatan 54 vid Odenplan där vi har vår scen och ytterligare två reprum, samt på Drottninggatan 71 där vi har tre reprum i källarplanet på Playhouse Teater. 

Vill du kika på före- och efterbilder från renoveringen som genomfördes på Västmannagatan 2015 så hittar du de bilderna här.

Är du medlem i Teaterverket och vill boka reptid? Här nedan kan du ladda ned det senast uppdaterade schemat för våra replokaler på Playhouse Teater.

För att boka tider i lokalerna på Playhouse Teater: 
- Titta först på schemat via länken nedan, för att se när det finns reptider lediga
- Maila sedan önskade datum, rum och tider till moa(a)teaterverket.se. 

Klicka här för att ladda ned höstsschemat 2017 (3 juli - 31 december) för lokalerna på Playhouse, Drottninggatan (senast uppdaterat 10 oktober kl 13.00)

Vill du boka reptider i lokalerna på Västmannagatan 54? Det gör du via ABF om det gäller hösten 2017Klicka här för att komma till den bokningen

Du som är medlem i Teaterverket har förtur fram till 30 november 2017 att förboka tider på Västmannagatan för vårterminen 2018. Sen går schemat över till ABF den 1 december och övriga ABF-studiecirklar kan då också börja boka tider för hösten. Som medlem kan du börja förboka tider redan nu om du vill, både rep- och föreställningstider - det är först till kvarn som gäller. Maila på moa(a)teaterverket.se och skriv önskemål om speldatum och/eller tid + veckodag du vill boka reptider. 

inre after