Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scen & lokaler

Teaterverket har lokaler på två adresser i centrala Stockholm: Västmannagatan 54 vid Odenplan där vi har vår scen och ytterligare två reprum, samt på Drottninggatan 71 där vi har tre reprum i källarplanet på Playhouse Teater. Foton från Västmannagatan 54 kan du kika på här.

Såhär bokar du reptid i lokalerna på Playhouse Teater: (endast för medlemmar i Teaterverket)
1. Titta först på aktuellt schema via länken nedan, för att se när det finns reptider lediga som du kan boka
2. Maila sedan till moa(a)teaterverket.se och skriv i mailet önskade:
- Datum
- Start- och sluttider
- Vilket rum som önskas för respektive bokning

Du får svar på mailet så snart bokningen är genomförd. Maila gärna med minst 1-2 dagars framförhållning, vi behöver lite handläggningstid för bokningar. Du får gärna boka för en längre period med en gång. 

Klicka här för att ladda ned vårschemat 2018 (1 januari - 1 juli) för lokalerna på Playhouse, Drottninggatan  (senast uppdaterat 23 mars kl 12.00)

Vill du boka reptider i lokalerna på Västmannagatan 54 under våren 2018? Det gör du via ABFKlicka här för att komma till den bokningen

Du som är medlem i Teaterverket har förtur fram till 30 maj 2018 att förboka tider på Västmannagatan för höstterminen 2018. Sen går schemat över till ABF den 1 juni och övriga ABF-studiecirklar kan då också börja boka tider för hösten. Som medlem kan du börja önska tider för hösten 2018 redan nu om du vill, både rep- och föreställningstider. Maila önskemål till moa(a)teaterverket.se. 

inre after