Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scen & lokaler

Teaterverket har lokaler på två adresser i centrala Stockholm: Västmannagatan 54 vid Odenplan där vi har vår scen och ytterligare två reprum, samt på Drottninggatan 71 där vi har tre reprum i källarplanet på Playhouse Teater. Foton från Västmannagatan 54 kan du kika på här.

Såhär bokar du reptid i lokalerna på Playhouse Teater: (endast för medlemmar i Teaterverket)
1. Titta först på aktuellt schema via länken nedan, för att se när det finns reptider lediga som du kan boka
2. Maila sedan till moa(a)teaterverket.se och skriv i mailet önskade:
- Datum
- Start- och sluttider
- Vilket rum som önskas för respektive bokning

Du får svar på mailet så snart bokningen är genomförd. Maila gärna med minst 1-2 dagars framförhållning, vi behöver lite handläggningstid för bokningar. Du får gärna boka för en längre period med en gång. Bokningar administreras endast på vardagar, vill du boka för helgen behöver du maila önskemål senast fredag förmiddag, gärna redan på torsdagen. 

Om du inte hunnit boka i tid och ser att det är ledigt på schemat kan du alltid gå dit och chansa ändå. På obokade tider gäller först till kvarn på plats i lokalen. 

Klicka här för att ladda ned HÖSTschemat 2018 (2 juli - 30 dec) för lokalerna på Playhouse, Drottninggatan (senast uppdaterat 15 november kl 15.00) 

Vill du boka reptider i lokalerna på Västmannagatan 54 under hösten 2018? Det gör du via ABFKlicka här för att komma till den bokningen

Du som är medlem i Teaterverket har förtur fram till 30 november 2018 att förboka tider på Västmannagatan för vårterminen 2019. Sen går schemat över till ABF den 1 december och övriga ABF-studiecirklar kan då också börja boka tider för hösten. Som medlem kan du börja önska tider för våren 2019 redan nu om du vill, både rep- och föreställningstider. Maila önskemål till moa(a)teaterverket.se. 

inre after