fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scen & lokaler

Teaterverket har lokaler på tre adresser i centrala Stockholm: Teaterverket Västman (Västmannagatan 54 - en scen och två reprum), Teaterverket Olof (Olof Palmes Gata 20 - tre reprum) och Teaterverket Svea (Sveavägen 114 - två scener och ett reprum).

Foton på rummen hittar du nedan och några fler bilder från Västmannagatan 54 kan du kika på här

Boka reptider på Teaterverket Olof

Endast medlemmar i Teaterverket kan boka tider här. Är ni tre eller fler medlemmar som ska använda den bokade tiden ska du ha en studiecirkel - hör av dig så hjälper vi dig starta en. 

1. Titta först på aktuellt schema via länken nedan, för att se när det finns reptider lediga som du kan boka
2. Maila sedan till moa(a)teaterverket.se och/eller fanny(a)teaterverket.se och skriv i mailet önskade:
- Datum
- Start- och sluttider
- Vilket rum som önskas för respektive bokning

Du får svar på mailet så snart bokningen är genomförd. Maila gärna med minst 1-2 dagars framförhållning, viss handläggningstid behövs för bokningar. Du får gärna boka för en längre period med en gång. Bokningar administreras endast på vardagar, vill du boka för helgen behöver du maila önskemål senast fredag förmiddag, gärna redan på torsdagen. 

Om du inte hunnit boka i tid och ser att det är ledigt på schemat kan du alltid gå dit och chansa. På obokade tider gäller först till kvarn på plats i lokalen.

Vi har en maxgräns på 4 h per bokningstillfälle. 

Klicka här för att ladda ned HÖSTschemat 2020 (29 juni - 31 dec) för lokalerna på Playhouse. (Senast uppladdat 20 november kl 16.30)

Boka via Fanny eller Moa: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Boka rep och föreställningar på Teaterverket Västman

Reptider för pågående termin bokas via ABF Stockholm, du hittar den bokningen här.  Kom ihåg att du behöver ha en studiecirkel för att boka reptider i våra lokaler! Hör av dig till oss så får du hjälp att starta en. Föreställningstider bokas alltid via Teaterverket, maila till moa(a)teaterverket.se. Endast medlemmar i Teaterverket kan boka och spela föreställningar på Västman. 

Du som är medlem i Teaterverket har förtur fram till 30 november 2020 att boka rep- och föreställningstider på Västman för vårterminen 2021. Sen går administration av bokningarna över till ABF den 1 december och från och med då kan alla ABF-studiecirklar börja boka tider för hösten. Vill du som Teaterverketmedlem önska föreställningstider och/eller reptider med förtur (fram till 30 nov) för våren 2021, maila önskemål till moa(a)teaterverket.se.  

Boka rep och föreställningar på Teaterverket Svea

Är du medlem i Teaterverket och har önskemål om att spela föreställning och repa på Teaterverket Svea, hör av dig till Moa eller Fanny, se mailadresser ovan. 

Är du intresserad av att hyra någon av scenerna på Svea för gästspel? Skicka en förfrågan till scenmästare Mats Ekberg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bilder på rummen 

Scenen - Teaterverket Västman 
Scenen

Inre rummet - Teaterverket Västman
Inre reprummet

Lilla rummet - Teaterverket Västman
lilla reprummet

Stora rummet - Teaterverket Olof 
Stora reprummet

Blackbox (mellanrummet) - Teaterverket Olof
Mellan rummet

Lilla rummet - Teaterverket Olof
 Lilla reprummet Olof Palmes gata 20 

Bilder från Teaterverket Svea kommer snart!