Logo

Scen & lokaler

Teaterverket har lokaler på två adresser i centrala Stockholm: Västmannagatan 54 vid Odenplan där vi har vår scen och ytterligare två reprum, samt på Drottninggatan 71 där vi har tre reprum i källarplanet på Playhouse Teater. Foton från Västmannagatan 54 kan du kika på här.

Såhär bokar du reptid i lokalerna på Playhouse Teater: 

Endast medlemmar i Teaterverket kan boka tider i reprummen på Playhouse. Är ni tre eller fler medlemmar som ska använda den bokade tiden ska du ha en studiecirkel - hör av dig så hjälper vi dig starta en. 

1. Titta först på aktuellt schema via länken nedan, för att se när det finns reptider lediga som du kan boka
2. Maila sedan till moa(a)teaterverket.se eller fanny(a)teaterverket.se och skriv i mailet önskade:
- Datum
- Start- och sluttider
- Vilket rum som önskas för respektive bokning

Du får svar på mailet så snart bokningen är genomförd. Maila gärna med minst 1-2 dagars framförhållning, viss handläggningstid behövs för bokningar. Du får gärna boka för en längre period med en gång. Bokningar administreras endast på vardagar, vill du boka för helgen behöver du maila önskemål senast fredag förmiddag, gärna redan på torsdagen. 

Om du inte hunnit boka i tid och ser att det är ledigt på schemat kan du alltid gå dit och chansa. På obokade tider gäller först till kvarn på plats i lokalen. 

Klicka här för att ladda ned HÖSTschemat 2019  (1 juli - 29 dec) för lokalerna på Playhouse, Drottninggatan (senast uppladdat 18 oktober kl 11.40.)

Bokning av reptider på Västmannagatan 54

Dessa reptider bokas via ABF Stockholm, du hittar den bokningen här.  Kom ihåg att du behöver ha en studiecirkel för att boka reptider i våra lokaler! Hör av dig till oss så får du hjälp att starta en. 

Du som är medlem i Teaterverket har förtur fram till 30 november 2019 att förboka tider på Västmannagatan för vårterminen 2020. Sen går administration av bokningarna över till ABF den 1 december och från och med då kan alla ABF-studiecirklar börja boka tider för hösten. Vill du som Teaterverket-medlem önska föreställningstider och/eller reptider med förtur (fram till 30 nov) för våren 2020, maila önskemål till moa(a)teaterverket.se. 

inre after

TeaterVerket, Västmannagatan 54, 113 25 Stockholm