fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Inspirationskväll - Fokus regi 29 sept

 inspo 299 hemsidan

Denna kväll hade vi ett samtal med Teaterverket regissörerna Annabelle Rice och Peter Bark. Samtalet modererades av Fanny Wahlqvist, marknadsförare och producent på Teaterverket.

När: Onsdag den 29/9 kl. 19.00-20.30

Var: Teaterverket Svea, Sveavägen 114

OM DELTAGARNA

Annabelle
 är aktivt verksam som regissör och manusförfattare samt teaterpedagog. Med en gedigen teater och filmutbildning i Sverige samt fortbildning i Berlin och Moskva plus sina 50 år i branschen (15 år som skådespelare + 35 år som regissör) har hon hunnit skriva och regissera över 80 produktioner inom både film och teater i flera länder som Sverige, Norge, Danmark och England. Annabelle har regisserat ett flertal föreställningar på Teaterverket, senast Spader dam.

Peter är utbildad dramapedagog och har gått en ettårig regikurs. har arbetat som regissör och pedagog i över 30 år. Han har regisserat 140 uppsättningar, mest teater, men även opera, musikal, revy m.m. De dramatiker han satt upp flest pjäser av är Shakespeare, Tjechov, Pinter, Lonesco och Ayckbourn. Peter har regisserat ett flertal föreställningar på Teaterverket, senast Vanja på Sveavägen (Morbror Vanja).