fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Fokus skådespeleri

Under höstterminen arrangerar Teaterverket tre inspirationskvällar under temat regi, manus och skådespeleri. Eventen är gratis och öppna för alla som är intresserade av scenkonst och vill inspireras av personer som aktivt arbetar i branchen. 

 

FOKUS SKÅDESPELERI

Denna kväll kommer vi att ha ett samtal med skådespelarna Charlie Challis, Isabel Reboia och Kim Theodoridou Bergquist.  Samtalet pågår ca 1 timme efterföljt av mingel i baren. 

När: 18/11 kl. 18.30-21

18.30-19 - Drop in / mingel
19-20.30 - Samtal
20.30-21 - Mingel

Var: Teaterverkets scen, Västmannagatan 45 vid Odenplan. 
Antal platser: 43 stycken, anmälan görs via denna länk
NB! Det tillkommer en "no show" avgift på 150 kr för den som anmält sig utan att komma.

Charlie Challis 
Skådespelare utbildad på Teaterhögskolan i Luleå. Han har varit flitigt anställd på teaterscener runtom i Sverige de senaste åren. Medverkat i produktioner som Den stora måltiden, Playhouse TeaterLika för lika, Romateatern. Hemsöborna, Stallebrottet. Romeo och Julia, Länsteatern i Jönköping mfl. Han är nu aktuell i Gudarna-La tragedia umanaTeater Reflex i Kärrtorp.

Isabel Reboia
Skådespelare och programledare. Utbildad på Stockholm Dramatiska Högskola 2015. Hon har arbetat på bla. Riksteatern, Teater Tribunalen, Kulturhuset Stadsteatern, Borås Stadsteater, SVT och UR. Hon är just nu aktuell i Det sista eposetTurteatern. Isabel var med och startade Teaterverket

Kim Theodoridou Bergquist 
Skådespelare utbildad på Jacques Lecoq i Paris. Hon har har jobbat flera år på Göteborgs stadsteater, turnerat med Riksteatern och i år medverkade hon i Fröken Julie Smålands musik och teater samt Det sista eposet på den fria teatergruppen Turteatern.