fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Fokus skådespeleri 27 oktober

SKADIS 27OKT HEMSIDAN

 

Denna kväll hade vi att ett samtal om skådespelaryrket tillsammans med Björn Lönner, David Fukamachi Regnfors och Pierina Rizzo.

NÄR: 27/10 kl. 19-20.30

VAR: Teaterverkets Svea, stora scenen, Sveavägen 114.

OM DELTAGARNA

Björn Lönner
Björn är skådespelare utbildad på The American Academy of Dramatic Arts i New York. Han har medverkat i ett flertal produktioner på Playhouse Teater, bl. a Lobby Hero, Tiden Står Stilla, Venus i päls, långköraren Allt som är underbart, Prima Liv, Gränsfall och senast Den Bästa Pjäsen Som Någonsin Skrivits. Han är även teaterchef och en av Playhouse Teaters två grundare.

David Fukamachi Regnfors
David är utbildad vid Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet och vid Stockholms Elementära Teaterskola. Han har bland annat varit verksam vid Backa Teater, Folkteatern Göteborg, Uppsala Stadsteater, Jupither & Josephsson Theatre Company och är för närvarande på Dramaten. På film/tv kan han ses som Klas Östergren i Mikael Marcimains filmatisering av romanerna Gentlemen & Gangsters och nu senast i Hjerson på TV4 och Deg i SVT.

Pierina Rizzo
Pierina gick ut Teaterhögskolan i Malmö 2020. Sedan dess har hon medverkat på Playhouse Teater i uppsättningen Tårtljus som spelade t.o.m september i år. Nu är hon aktuell i uppsättningen Fotboll i JemenTeater Tribunalen. Våren 2022 kommer hon att vara på Malmö Stadsteater. Utöver teater har hon medverkat i några kortfilmer samt långfilmen Tusen gånger starkare.

Arrangemanget produceras i samarbete med ABF Stockholm.