fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Söndagspromenader

Sondags Hemidan

 bokabiljetter  logga lågupplöst rev 9.1

Simon är kär! Hemligt kär och lite besatt av sin bästa kompis flickvän Pia. Han bor på Odenplan och försörjer sig för tillfället som krönikör och bloggare men drömmer i hemlighet om att bli doktorand i litteraturvetenskap. Simon är en samtida kulturman i sina unga år, en slags dandy och flanör. Som person är han teatralisk och narcissistisk. Han skriver poesi och ett romanmanus. Simon blir ofta och lätt kär. Genom pjäsen berättar Simon om flera av sina kärleksrelationer, samt hans komplexa relation med sin mamma och hans mystiskt försvunna storasyster som han förgäves skriver brev till.
Simons hemlighet är att han har fantasier där han av ren olycka har ihjäl de kvinnor han älskar men han har själv svårt att skilja på verklighet och fantasi och vet ej själv om hans fantasier om dessa kvinnor är verkliga eller inte. Vad är sant och vad är fantasi? Vad är Kärlek och vad är sjukdom? Följ med på Simons inre resa om kärlek, konst, psykisk ohälsa. och framför allt; drömmar om kyssar.

Manus & regi: Sabina Ivernäs

På scenen:

Niklas Lindgren, som Simon
Rebecka Bodemar, som Simons mamma Ulla
Anna Christersson, som Pia

Ljud och ljus: Benjamin Dahlberg & Micke Tholen

Spelas på Teaterverket Västman
Adress Västmannagatan 54

Spelas
Tors 28:e okt kl. 18:00 - Premiär!
Fre 29:e okt kl. 19:00
Lör 30:e okt kl. 19:00
Sön 31:a okt kl. 18:00
Tors 4:e nov kl. 18:00
Lör 6:e nov kl. 19:00

Spellängd: 1h 10 min, ingen paus

Uppsättningen produceras av Teaterverket i samarbete med ABF Stockholm.


--

Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, anpassar vi kontinuerligt antalet släppta biljetter och publik på plats efter de gränser och rekommendationer som myndigheterna beslutar om.

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig till Kulturbiljetter för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett. 

bokabiljetter  logga lågupplöst rev 9.1