Medverkande sökes till Den fula Sjöjungfrun

Skådespelare och regiassistent sökes till ”Den fula sjöjungfrun”
 
Vi söker skådespelare till den nyskrivna pjäsen ”Den fula sjöjungfrun”, manus och regi av Rumle Lemhagen Vierth. 
 
Vi söker även en regiassistent som är intresserad av att bistå vid repetitioner och som gillar att hålla i teaterövningar och liknande. 
 
Handlingen tilldrar sig i en fantasivärld befolkad av sjöjungfrur och andra skräckinjagande undervattensvarelser. 
De konfronteras med några sjömän till havs, i ett skepp på väg söderut. 
Handlingen tilldrar sig även på den alltmer krympande landmassa där människor fortfarande försöker leva sina liv, trots att sjukdom har drabbat dem pga de miljögifter som de själva har orsakat. 
 
Roller: Det finns ett stort och brokigt persongalleri, men några centrala karaktärer är den otäcka sjöjungfrun Alexia som dragit ner den unge Fibnes till djupet, där han numera tvingas vandra runt som en zombie på havsbotten. Alexia är djupt fascinerad av människorna och drömmer i smyg om att bli en av dem, samtidigt som hon tvingas delta i den grymme Octarius djuphavsceremonier med syfte att utplåna mänskligheten, som bär orsaken till att haven förgiftats.
 
Karaktärerna är något skruvade, och tonen är humoristisk och lätt absurd, men med ett allvar i botten. 
 
Pjäsen innehåller också en del musik så det är ett plus om du kan sjunga och kanske spela något instrument. 
 
Tidsplan: Ännu inte satt. När vi har hittat rätt ensemble kommer vi gemensamt göra upp en plan för repetitioner och premiär. 
 
 
Skriv några rader och berätta om dig själv. Skicka gärna med ett foto!
 
Förutsättningar för medverkan i en produktion: All medverkan i Teaterverkets produktioner sker ideellt och om du blir aktuell för medverkan behöver du bli medlem i föreningen om du inte redan är det. Dock behöver du inte vara medlem för att gå på audition eller anmäla intresse, det blir du först när det är bestämt att du ska medverka i en produktion.  Läs mer om medlemskap här.

Tack för din intresseanmälan!

Vi hör av oss till dig efter den 7 augusti!