Musiker och låtskrivare sökes till ”Nick the dick”!

Nick the Dick är en delvis självbiografisk pjäs om att vara förälskad i en narcissist, om eroderande självkänsla och om att hitta stöd i kvinnlig vänskap, men också i viss mån om kulturkrockar, drogmissbruk och att vara ensam mamma.

Föreställningen har ett dramtiskt innehåll, men även musikaliska och komiska inslag.

Arbetet med uppsättningen är igång och leds av Charlotta Lindström som står för manus och regi. Tanken är att ensemblen även får vara med och samskapa genom att improvisera fram delar av scener.

Nu sökes omgående en musiker/låtskrivare som vill skriva orginalmusik till uppsättningen, samt en kvinnlig skådespelerska/sångerska (30-50 år) som ska spela en liten roll i pjäsen, samt sjunga och spela piano live.

Tidsplan: Repetitioner på torsdagar (kvällstid) och söndagar (eftermiddagar). Speldatum bokade i slutet av januari.

Vill du vara med? Skicka ett mail till Charlotta där du berättar om dig själv och dina tidigare erfarenheter: charlottalindstrom@hotmail.com

Förutsättningar för medverkan: All medverkan i Teaterverkets produktioner sker ideellt och om du blir aktuell för medverkan behöver du bli medlem i föreningen om du inte redan är det. Du kan läsa mer om medlemskapet här.