fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Idéer från uppstartsträffen 12 feb - läs om dem här!

Uppstartstraffen SV 2

Tack alla som kom på Uppstartsträffen för nya produktionsidéer 12 februari, vilken härligt inspirerande och kreativ kväll vi hade tillsammans!

Det som presenterades under kvällen kan du läsa om HÄR i sammanfattningen. I detta dokument hittar du också kontaktuppgifter till dem som presenterade idéerna, om du vill höra av dig med frågor eller för att anmäla intresse för medverkan. 

Manus som presenterades, för läsning/nedladdning: 

Ulf Nygren presenterade två manus. Är du intresserad av att läsa någon av pjäserna, hör av dig till Ulf, kontaktuppgifter hittar du i sammanfattningen ovan.

Anna Nygren presenterade tre pjäser, som du kan läsa och ladda ned här: 
Råger-Akilles och hennes vänner
Fuck your marsvin and dö
Jag dör om du dör

Petra Werner presenterade ett manus under arbete.

I sammanfattningen ovan hittar du mer info om vad respektive författare har för tankar och planer kring sina manus, vilka personer de söker samt deras kontaktuppgifter.

  Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionerna. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i någon produktion som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.